MENIU CAUTĂ
16 Dec. 2018 17:43

Alți doi tineri drogați cu ”zombie” au fost filmați pe străzile din Oradea. Imagini terifiante

Distribuie

Alți doi tineri drogați cu ”zombie” au fost filmați pe străzile din Oradea. Drogul extrem de toxic paralizează efectiv consumatorul, care nu se mai poate mișca, iar efectele sale pe termen lung sunt devastatoare. Drogul face parte din categoria etnobotanicelor și din această cauză a ajuns să fie extrem de ușor de procurat. Doi tineri din Oradea au fost filmați pe străzile din oraș sub influența acestui drog. Nu pot să se țină pe picioare și se sprijină de un zid

Filmarea a fost realizată de către un locuitor al orașului pe 13 decembrie, la ora 12:00, în zona Dragoș Vodă din Oradea, arată bihon.ro.

Specialiștii spun că această combinație de substanțe etnobotanice-zombie  este, poate, cea mai puternică substanță halucinogenă a ultimilor ani, și poate duce la paranoia și la episoade psihotice severe.

Consumul etnobotanicelor a devenit legal, în urma deciziei Instanței Supreme. Pe 12 septembrie 2018, Înalta Curte de Casație și Justiție a decis că procurarea de produse susceptibile de a avea efecte psihoactive de către consumatorul final în vederea consumului propriu, efectuată exclusiv în acest scop, nu constituie operațiune cu produse în sensul art. 2, lit.b din Legea nr. 194/2011 și nu intră sub incidența dispozițiilor art. 16, alin. 1 din același act normativ. Cu alte cuvinte nu intră sub incidența legii care sancționează traficul de droguri.

Sursa imaginilor: bihon.ro


Citește și: VIDEO VIRAL | Imaginile zilei vin din Craiova. Drumarii au asfaltat o stradă în timp ce ningea abundent!


 

Citește mai multe despre Oradea pe Libertatea.

Comentarii