De Dana Aramă,

 

Un bărbat din Mexic a fost condamnat la ani grei de închisoare după ce și-a îngropat soția de vie. Rene N. a fost condamnat la 51 de ani și 3 luni de închisoare pentru uciderea partenerei sale de viață, Sandra Luz Dias Morales.
Sandra a fost îngropată de vie în urmă cu câțiva ani, într-o casă din localitatea Tuxla Gutierrez.

Cu doar câteva zile înainte să sfârșească tragic, Sandra ceruse divorțul de Rene. Acesta însă nu își dorea să divorțeze și să rămână fără bunurile pe care le acumulaseră de-a lungul anilor. Bărbatul a pus la cale un plan diabolic împreună cu cumnatul său și cu alte cinci persoane.

În ziua tragediei, Sandra a plecat cu mașina spre locul de muncă. Complicii soțului ei au urmărit-o și au simulat un accident în trafic, după care au răpit-o pe femeie. Ulterior, acesta a fost dusă într-o casă a unuia dintre ei, unde aceasta a fost îngropată de vie. La cererea lui Rene, soțul femeii, aceasta a fost băgată într-o gropaă peste care s-a pus ciment, femeie murind asfixiată.

În urma investigațiilor poliției, soțul Sandrei și ceilalți șase complici ai lui au fost arestați și aduși în fața instanței. În urma condamnării, cei șapte se află la penitanciarul El Amate, conform noticeros.televisa.com.


Citește și:

CORESPONDENȚĂ DIN BEIJING, CAPITOLUL 5 | Scriitoarea Doina Ruști, despre mijloacele de transport din Beijing și întâlnirea cu scriitorul chinez care vorbește româna la perfecție

Dobre: 'Eu nu sunt sclavul Simonei!' Halep rupe tăcerea, ce s-a întâmplat de fapt: "Nu a fost frumos..."
GSP.RO

Dobre: 'Eu nu sunt sclavul Simonei!' Halep rupe tăcerea, ce s-a întâmplat de fapt: "Nu a fost frumos..."