Mergi direct la conținut »
Barack Obama a comentat afirmațiile vulgare făcute de Donald Trump despre femei
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Barack Obama a comentat afirmațiile vulgare făcute de Donald Trump despre femei

Barack Obama a comentat afirmațiile vulgare făcute de Donald Trump despre femei

Barack Obama a comentat afirmațiile obscene făcute de Donald Trump cu privire la femei. Președintele american a denunțat declarațiile republicanului și le-a catalogat drept "josnice" și "degradante", relatează AFP.

„Chiar ne vom asuma riscul de a-i oferi lui Donald Trump puterea de a reveni asupra tuturor progreselor pe care le-am înfăptuit?”, a întrebat Barack Obama în cursul unei reuniuni de campanie a democraților în statul Illinois.

Citește și: Soția lui Donald Trump critică afirmațiile obscene ale republicanului. Cum a comentat Melania Trump scandalul

„Nu este nevoie să le repet. Sunt copii în această încăpere. Înjosește și dezonorează femeile, dar și minoritățile, imigranții, oamenii de alte religii, își bate joc de persoanele cu handicap (…), îi umilește pe ceilalți pentru a-și acorda importanță”, a acuzat liderul de la Casa Albă.

Donald Trump a stârnit un scandal de proporții, după ce o înregistrare din 2005 a ieșit la iveală. Atunci, candidatul republican la alegerile prezidențiale se lăuda că pipăie și chiar agresează sexual femeile, deoarece “atunci când ești vedetă, te lasă să o faci”.

După ce aceste afirmații au ieșit la iveală, numeroși lideri republicani și-au retras susținerea către miliardarul aflat în cursa pentru șefia Casei Albe.

Citește și:

Close
Închide
  Close