„Aceste patru femei foarte curajoase au cerut să fie aici”, a declarat Donald Trump, alături de Juanita Broaddrick, Paula Jones, Kathleen Willey și Kathy Shelton.

Omul de afaceri a intensificat atacurile împotriva fostului președinte, după ce vineri a fost dezvăluită o înregistrare video din 2005 în care făcea comentarii obscene într-o discuție despre femei cu un moderator de televiziune.

Citește și: Donald Trump ripostează! Republicanul amintește că Bill Clinton a fost acuzat de viol

Ulterior, în cadrul dezbaterii, când a fost întrebat despre afirmațiile scandaloase, Trump a subliniat că el doar a vorbit, în timp ce soţul candidatei democrate, fostul preşedinte Bill Clinton, a agresat sexual femei, iar Hillary a redus victimele la tăcere prin ameninţări.

Mai mult, republicanul l-a acuzat pe Bill Clinton că a plătit-o pe Paula Jones, o fostă angajată a administraţiei din Arkansas, pentru a nu-l da în judecată după ce i-ar fi făcut propunerii indecente şi s-ar fi dezbrăcat în faţa ei.

Trump a făcut referire şi la procesul de suspendare care l-a vizat pe Clinton în 1998, după ce s-a aflat că a avut o relaţie cu Monica Lewinsky.

Fosta Primă Doamnă a SUA a preferat, însă, să ignore acuzaţiile despre faptele soţului ei.

Citește și:

Ilie Dumitrescu a recunoscut aventura cu soția unui polițist: "Omul m-a sunat și mi-a spus..."
GSP.RO

Ilie Dumitrescu a recunoscut aventura cu soția unui polițist: "Omul m-a sunat și mi-a spus..."

Horoscop 14 noiembrie 2019. Săgetătorii au nevoie de răbdare
HOROSCOP

Horoscop 14 noiembrie 2019. Săgetătorii au nevoie de răbdare