Mergi direct la conținut »
Bărbat din Gorj, găsit mort într-un șanț cu apă din fața casei sale. Ce au aflat polițiștii despre el
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Bărbat din Gorj, găsit mort într-un șanț cu apă din fața casei sale. Ce au aflat polițiștii despre el

Bărbat din Gorj, găsit mort într-un șanț cu apă din fața casei sale. Ce au aflat polițiștii despre el

Un bărbat, în vârstă de 50 de ani, din comuna Dăneşti, județul Gorj, a fost găsit mort într-un șanț cu apă, în fața locuinței sale. Poliţia Municipiului Târgu Jiu a fost sesizaţă de un localnic de 38 de ani, marți, 12 februarie, prin intermediul numărului de urgențe 112.

De Dragoș Tănase,

Din primele cercetări, poliţiştii au stabilit faptul că persoana decedată era cunoscută cu viciul alcoolului și se afla într-un șanț de pe marginea drumului în care apa avea o adâncime de aproximativ 30 cm, iar pe corp nu prezenta urme de violență.

Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Gorj, în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cauzei decesului.

În acest caz, s-a întocmit dosar penal pentru infracţiunea de ucidere din culpă, potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Gorj.

La sfârșitul anului trecut, un bărbat din Olt a fost găsit mort în propria locuință. Și atunci, deși pe corpul lui nu s-au găsit urme de violență, Poliția a deschis un dosar de ucidere din culpă.


Citește și… Ioana Filimon de la „Ferma” a refuzat un actor celebru din „Prison Break”! „Nu m-a interesat oferta lui”


 

Close
Închide
  Close