Mergi direct la conținut »
Bărbat din Maramureș, jefuit de fata pe care a adus-o acasă ca să facă amor
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Bărbat din Maramureș, jefuit de fata pe care a adus-o acasă ca să facă amor

Bărbat din Maramureș, jefuit de fata pe care a adus-o acasă ca să facă amor

Un bărbat din Maramureș a fost jefuit de o tânără pe care a adus-o acasă și au făcut amor. După ce au întreținut relații sexuale, tânăra, pe care a declarat că nu o cunoaște, i-a sustras acestuia suma de 4.500 de lei.

De Mihai Niculescu,

Polițiștii din Baia Mare încearcă acum să dea de urma făptașei, pe baza descrierii furnizate de bărbat.

Bărbatul a reclamat la poliţie că, după ce au consumat împreună băuturi alcoolice şi au întreţinut raporturi sexuale, într-un moment de neatenţie, tânăra l-a jefuit, furându-i din locuinţă 4.500 de lei, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureş, Florina Meteş, potrivit Agerpres.

Florina Meteş a mai precizat că, în baza descrierilor oferite de reclamant, poliţiştii fac cercetări pentru identificarea persoanei în cauză şi recuperarea prejudiciului.


Citește și: Triplu agresor sexual de copii lăsat liber de judecători! Desenul prin care fetița de 6 ani a arătat ce-i făcea tatăl în urmă cu doi ani. Afectată emoțional, ea conturează până și copacii ca pe un falus!


 

 
 
Close
Close
Închide