Mergi direct la conținut »
Bărbat din Vaslui, acuzat că vâna rațe și iepuri cu un pistol cu bile. Poliția a ridicat arma la o percheziție
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Bărbat din Vaslui, acuzat că vâna rațe și iepuri cu un pistol cu bile. Poliția a ridicat arma la o percheziție

Bărbat din Vaslui, acuzat că vâna rațe și iepuri cu un pistol cu bile. Poliția a ridicat arma la o percheziție

Un bărbat din Vaslui vâna rațe sălbatice și iepuri folosindu-se de un pistol cu bile, pentru care îl introdusese ilegal în țară. Cariera sa de vânător de ocazie s-a încheiat după ce polițiștii i-au făcut o vizită și i-au percheziționat locuința, găsind pistolul cu care vâna. El este cercetat acum pentru infracțiunea de nerespectare a regimului armelor și munițiilor și braconaj.

De Mihai Niculescu,

Omul ar fi făcut braconaj pe raza localității Muntenii de Jos, au comunicat polițiștii, potrivit vremeanoua.ro.

La percheziție s-au găsit și ridicat, în vederea cercetării, un pistol precum și muniția aferentă, peste 540 proiectile metalice.

„În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că acesta nu posedă autorizare pentru deținerea armei neletale, arma și muniția fiind introduse în România în anul 2011, din Italia. Bărbatul este bănuit că ar fi folosit arma la activități de braconaj, pe raza comunei Muntenii de Jos, județul Vaslui. În cauză sunt continuate activitățile de cercetare penală sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, urmând a fi stabilită și probată întreaga activitate infracțională săvârșită”, au precizat reprezentanții IPJ Vaslui.

Close
Închide
  Close