MENIU CAUTĂ
, de Mihai Niculescu

Bărbat ucis de tractor, în Vrancea. A încercat să tragă un buștean dar utilajul s-a răsturnat |FOTO

Distribuie

Un bărbat din Vrancea a murit strivit de tractor, în timp ce încerca să scoată un buștean din pădure. Bărbatul decedat era pădurarul satului Costișa și plecase sâmbătă cu tractorul în pădure, dar bușteanul pe care a vrut să-l care era mai greu decât utilajul care s-a răsturnat peste el.

Tragedia a avut loc în satul Costișa, comuna Homocea, iar la fața locului au intervenit duminică pompierii de la ISU Vrancea. Aceștia nu au putut decât să constate decesul bărbatului. Apropiații au observat că nu s-a întors sâmbătă seara acasă și i-au anunțat dispariția.

Pompierii militari din cadrul Secţiei de Pompieri Adjud intervin în sat Costişa, comuna Homocea, pentru extragerea unei persoane decedate, prinsă sub un tractor. Victima este de sex masculin, în vârstă de aproximativ 55 de ani”, spunea purtătorul de cuvânt al ISU Vrancea, plutonier Cristina Pârvu, potrivit Agerpres.

Potrivit autorităţilor locale, bărbatul era pădurarul satului şi ar fi mers la pădure sâmbătă după-amiază, unde a încercat să tracteze un trunchi de copac.

Sursa foto: ISU Vrancea


Citește și: Muncitorii care reparau Podul Grant au turnat bitum pe rosturile de dilatație, iar Gabriela Firea a distribuit fotografiile pe Facebook. Care este explicația Primăriei


 

Comentarii