Mergi direct la conținut »
Bărbatul care a încercat vineri să răpească o fetița din fața școlii a fost arestat după ce a încercat să violeze o adolescentă
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România

Bărbatul care a încercat vineri să răpească o fetița din fața școlii a fost arestat după ce a încercat să violeze o adolescentă

Poliţiştii l-au prins pe bărbatul care, vineri dimineaţă, a acostat o elevă de la Şcoala „A.I Cuza” Bacău şi a încercat să-i dea 50 de lei pentru ca aceasta să meargă cu el la Bucureşti. Oamenii legii au pus mână pe el după ce a încercat să sechestreze și să violeze o adolescentă.

Incidentul a avut loc vineri dimineață, în jurul orei 8:00. Individul a abordat-o pe copilă, elevă în clasa a treia, cerându-i inițial indicații despre cum să ajungă la Autogară. Apoi, a invitat-o să urce în mașină, lucru pe care fetița l-a refuzat. Când bărbatul a început să insiste, eleva a fugit și a povestit toul învățătoarei. Copila a povestit că a fost ademenită şi cu bani de acel bărbat, care îi promitea că o duce la Bucureşti, dar că a refuzat. Chiar s-a smuncit din mâinile acelui individ, a căzut pe trotuar, dar s-a ridicat şi a fugit repede spre şcoală.

Este vorba despre bărbat în vârstă de 42 de ani, din comuna Tamaşi, care a fost prins sâmbătă seara, în municipiul Bacău, în timp ce acostase o adolescentă de 17 ani, căreia, prin ameninţare cu acte de violenţă, i-ar fi cerut să întreţină raporturi sexuale cu el.

„Poliţiştii au reţinut bărbatul de 42 de ani pentru 24 de ore. Din verificări s-a stabilit că bărbatul este aceeaşi persoană care a abordat o minoră de 9 ani, în data de 13 octombrie, în apropierea unei unităţi de învăţământ din Bacău şi în continuare se efectuează cercetări”, a declareat agent şef adjunct Cătălina Creţu, purtător de cuvânt la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bacău, pentru Deșteptarea.

Individul va fi prezentat Parchetului cu propuneri legale. Acesta este recidivist, după ce a mai executat o pedeapsă de 9 ani pentru infracţiunea de viol, fiind eliberat în 2015.


Citește și: O întâmplare a făcut să fie descoperit! Cum arată orașul din Europa care datează din Epoca de Piatră | FOTO

 


 

Close
Închide
  Close