Mergi direct la conținut »
Traian Băsescu, după vot: „Românii sunt chemați să spună dacă vor stat de drept sau nu, de fapt acesta este mesajul referendumului”
Politică Libertatea > Ştiri > Politică > Traian Băsescu, după vot: „Românii sunt chemați să spună dacă vor stat de drept sau nu, de fapt acesta este mesajul referendumului”

Traian Băsescu, după vot: „Românii sunt chemați să spună dacă vor stat de drept sau nu, de fapt acesta este mesajul referendumului”

Fostul președinte Traian Băsescu, primul pe lista de candidați ai PMP la alegerile europarlamentare, a votat duminică împreună cu soția sa la Liceul Jean Monnet din Capitală. El și-a exprimat votul atât pentru europarlamentare, cât și pentru referendumul pentru justiție convocat de șeful statului.

De Cristina Radu,

„Pe români îi rog să vină la vot. Este un scrutin extrem de important”, a declarat Băsescu după ce a introdus în urne buletinele de vot.

Traian BăsesTraian Băsescu și soția sa, la alegerile europarlamentare / Foto: Sorin Cioponeacu și soția sa / Foto: Sorin Cioponea

Traian Băsescu și soția sa, la alegerile europarlamentare / Foto: Sorin Cioponea

Candidatul la europarlamentare a votat și la referendum, pentru care românii au fost chemați, afirmă el, să spună dacă își doresc ca România să fie stat de drept sau nu.

Băsescu s-a declarat surprins de faptul că secția de votare este aglomerată: „Nu mă așteptam să fie aglomerat, e un semn foarte bun”.

Foto: Sorin Cioponea


Citește și:

Alegeri europarlamentare 2019 în România | Tot ce trebuie să știi despre cum se poate vota pe 26 mai

VIDEO | Cum se votează la alegerile europarlamentare şi la referendum

Referendum 2019 pentru justiție. Unde poți vota și care sunt procedurile pentru votul din 26 mai

Corespondențe pentru Libertatea din mai multe țări unde votează români: Spania, Franța, Estonia, Finlanda și Suedia! Cum explică românii de afară dorința lor de a vota

Alegeri europarlamentare 2019. De ce contează Parlamentul European. Cinci decizii ale eurodeputaţilor care au schimbat viața oamenilor din UE

Close
Închide
  Close