Mergi direct la conținut »
Bilanţul victimelor atentatelor din Sri Lanka a fost revizuit în scădere: 253 de morţi
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Bilanţul victimelor atentatelor din Sri Lanka a fost revizuit în scădere: 253 de morţi

Bilanţul victimelor atentatelor din Sri Lanka a fost revizuit în scădere: 253 de morţi

Autorităţile din Sri Lanka au revizuit, joi, bilanţul victimelor înregistrate în atentatele comise în duminica Paştelui catolic, anunţând că au fost ucise 253 de persoane şi nu 359 cum s-a anunţat anterior.

De Dragoș Tănase,

Ministerul Sănătăţii a anunţat, prin intermediul unui comunicat, că personalul medical a finalizat toate autopsiile, în această seară, şi a concluzionat că unele corpuri ale victimelor mutilate au fost numărate de mai multe ori.

Un nou bilanţ difuzat de poliţie anunţa, miercuri, că numărul morţilor a ajuns la 359, după ce mulţi dintre răniţi au decedat ca urmare a rănilor. Alţi peste 400 de răniţi se află în continuare în spital, dintre care unii în stare critică.

Ministerul de Externe srilankez a indicat, de asemenea, că 34 de străini au fost identificaţi printre cei ucişi, iar alţi 14 sunt încă necunoscuţi.

Mai multe explozii au avut loc, pe 21 aprilie, la biserici și hoteluri din Sri Lanka, în ziua în care creștinii catolici din această țară sărbătoreau Paștele. Acesta este cel mai sângeros atac asupra comunității creștine din mica insulă asiatică.

FOTO – Hepta


Citește și… VIDEO | Momentul în care explodează una dintre bombele de la o biserică din Sri Lanka


 

Close
Închide
  Close