Mergi direct la conținut »
Cardi B și-a anulat două concerte, din cauza unor probleme de sănătate. "Este foarte dezamăgită"
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Cardi B și-a anulat două concerte, din cauza unor probleme de sănătate. "Este foarte dezamăgită"

Cardi B și-a anulat două concerte, din cauza unor probleme de sănătate. „Este foarte dezamăgită”

Cardi B a fost sfătuită de către medicul său să-şi anuleze două concerte, din cauza unor "complicaţii" apărute în urma unor operaţii de mărire a sânilor şi de liposucţie.

De Dragoș Tănase,

Cântăreața, în vârstă de 26 de ani, are nevoie de o pauză, pentru restul lunii mai, pentru a se recupera, informează Daily Mail.

Astfel, Cardi a fost nevoită să anuleze concertul pe care urma să-l susţină, vineri, la Festivalul 92Q Spring Bling din Baltimore, Maryland, dar şi un recital programat pentru marţi în El Paso, Texas.

Artista era cap de afiş la festivalul din Baltimore, astfel că organizatorii au reprogamat evenimentul pentru data 8 septembrie. În schimb, pentru celălalt concert, de la El Paso County Coliseum, nu a fost anunţată o nouă dată de desfășurare.

„Cardi şi-a dorit foarte mult să se întoarcă la muncă şi nu şi-a luat timpul necesar pentru a se recupera complet în urma operaţiilor. Programul ei intens şi-a spus cuvântul şi medicii i-au cerut să renunţe la restul concertelor din luna mai. Este foarte dezamăgită pentru că urăşte să îşi lase baltă fanii, însă îi reasigură că îi va vedea în luna septembrie”, se arată  într-o declaraţie a reprezentantului său, postată pe E!online.com,

Complicaţiile dezvoltate de Cardi au fost atât de serioase, încât artista nu mai putea cânta, potrivit unor surse citate de site-ul TMZ.com.

Cardi B a recurs la operaţia de mărirea sânilor şi la liposucţie, anul trecut, după ce a născut-o pe fiica sa, Kulture.

Rapperița Cardi B a anunțat, într-un filmuleț, publicat pe contul său de Instagram că s-a despărțit de soțul ei, Offset, la doar câteva luni de la venirea pe lume a fetiței lor.


Citește și:

Cardi B explică de ce a „drogat și a jefuit” bărbați: Am făcut ceea ce trebuia pentru a supraviețui

Ce a postat Cardi B pe Instagram după ce a câștigat un premiu Grammy. Greșeala ei a ajuns virală

VIDEO | Cardi B și Nicki Minaj s-au luat la bătaie la o petrecere din cadrul Săptămânii Modei de la New York


 

Close
Închide
  Close