Mergi direct la conținut »
Care este viața actorului Bill Cosby la închisoare. Nu a fost vizitat niciodată de soția lui
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Care este viața actorului Bill Cosby la închisoare. Nu a fost vizitat niciodată de soția lui

Care este viața actorului Bill Cosby la închisoare. Nu a fost vizitat niciodată de soția lui

Actorul american Bill Cosby se află la închisoare din luna septembrie a anului trecut, după ce a fost găsit vinovat de abuz sexual.

Bill Cosby, în vârstă de 81 de ani, se află la un penitenciar din Phoenix. Starul american a fost condamnat, în septembrie anul trecut, să petrecă 10 ani de închisoare, având posibilitatea de a fi eliberat condiționat după trei ani. Acesta a judecat pentru că a drogat-o și a abuzat-o sexual pe Andrea Constand în casa sa, în anul 2004. Ulterior, actorul a fost acuzat și de alte femei.

Purtătorul de cuvânt al lui Bill Cosby a vorbit despre ce se întâmplă cu actorul aflat după gratii.

„A spus că este o experiență incredibilă la închisoare”, a declarat reprezentantul actorului, Andrew Wyatt, într-un interviu televizat.

Deși se află la închisoare de anul trecut, starul nu a fost vizita niciodată de soția sa. Actorul a cerut în mod special acest lucru.

„În acest moment, eu și avocații suntem singurii care îl vizităm. Așa își dorește el”, a mai spus Andrew Wyatt.

Cosby preferă să vorbească la telefon cu soția sa, Camilla. Comunică cu aceasta de trei ori pe săptămână, câte trei minute la fiecare apel.

Reprezentantul actorului a mai spus că acesta a slăbit, că a evitat să mănânce pâine și dulciuri și că se trezește în fiecare dimineață la ora 3:30.


„Și nici nu a mai băut cafea de când este acolo. partea interesantă este că soția sa a încercat timp de 55 de ani să-l împiedice să bea cafea și nu a reușit și acum s-a întâmplat acest lucru la închisoare…”, a explicat Andrew Wyatt.

„Este puternic. Este foarte puternic mental”, a încheiat acesta.
FOTO: Northfoto

Citește și: O aspirină că ne doare capul! Falsul medic i-a prostit și pe cei de la firma de medicamente Bayer! Știind-o „neonatolog”, nemții i-au finanțat participarea la un seminar din Sinaia, unde le-a învățat pe asistente și pe moașe cum să-i îngrijească pe nou-născuți

 

Close
Închide
  Close