MENIU CAUTĂ
30 Apr. 2018 09:41

Ce spune pilotul elicopterului din Mamaia care a fost la un pas de a rata aterizarea. „S-a umflat elicopterul”

Distribuie

Ce spune pilotul elicopterului din Mamaia care a fost la un pas de a rata aterizarea. Comandantul aparatului de zbor a dat asigurări că, prin manevrele sale, nu a pus pe nimeni în pericol. Bărbatul nu a explicat, însă, de ce a ales să aterizeze în parcarea clubului de fițe și nu pe heliportul special construit pentru local.

Imaginile cu elicopterul care ar fi putut rata aterizarea în parcarea unui club de fițe din Mamaia au devenit virale pe rețelele de socializare. În momentul aterizării, un panou desprins de suflul produs de elicea aparatului de zbor a fost la un pas de a lovi mai mulți turiști și un taximetrist, însă bărbatul a reușit să se ferească.

Deși a provocat panică, pilotul elicopterului a spus că manevrele pe care le-a efectuat nu au pus în pericol pe nimeni.

„S-a aterizat în siguranţă, dar după aterizare, în timp ce pasagerii coborau, o rafală de vânt puternică dinspre mare, din faţă, s-a format un curent puternic acolo în faţa clubului şi s-a umflat elicopterul. Nu a existat niciun pericol, toţi au coborât în siguranţă', a explicat pilotul pentru antena3.ro.

Sâmbătă, elicopterul s-a dezechilibrat în momentul aterizării în parcarea unui club de fițe din Mamaia, ridicat pe locul în care Răducu Mazăre, fiul lui Radu Mazăre, a avut un beach-bar. Aparatul de zbor trebuia să aterizeze, în mod normal, direct pe club, deoarece localul exclusivist dispune de heliport, notează Replica.

La bordul aeronavei se afla cântărețul grec Antonis Ramos care a fost chemat la petrecerea de inaugurare a clubului.

Potrivit sursei citate, Autoritatea Aeronautică Civilă Română s-a autosesizat cu privire la acest incident şi va face cercetări.

Elicopterul implicat în incident aparține unei firme private, deținută de omul de afaceri Jean Paul Tucan, fost director al Companiei Regionale de Drumuri şi Poduri Constanţa. Reprezentanții companiei nu au putut fi contactați pentur a comenta decizia pilotului.


Citește și INTERVIU VIDEO | Carmen Negoiță, una dintre cele mai cunoscute românce de pe Instagram. Drumul spre succes


 

Citește mai multe despre ancheta, elicopter, mamaia și pilot pe Libertatea.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop 24 februarie 2019
Comentarii