MENIU CAUTĂ

Ce tort imens a avut Gabriela Firea la nunta cu Florentin Pandele. A fost ales ca să aibă legătură cu trecutul celui care i-a devenit soț

Distribuie

Gabriela Firea, actualul primar al capitalei, a avut un tort imens și cu o formă neașteptată la nunta cu Florentin Pandele.

Gabriela Vrânceanu Firea s-a căsătorit cu Răsvan Firea în 1993. În 2010, Răsvan Firea a murit în urma unui atac cerebral, la 54 de ani, iar 8 luni mai târziu Gabriela Firea s-a recăsătorit, cu primarul localității Voluntari, Florentin Pandele. Cu acesta din urmă are doi băieți, pe David Petru și pe Zian.

Nunta actualului primar al Capitalei, care era poreclită Capra în copilărie, cu Florentin pandele a fost una spectaculoasă din toate punctele de vedere. Tortul mirilor a fost unul cu totul neașteptat și ieșit din comun.


Prăjitura imensă a fost realizată în formă de vapor, deoarece mirele, Florentin Pandele,  a fost în trecut marinar şi a petrecut 13 ani pe mare.


Mirii au tăiat tortul-vapor cu ajutorul naşilor, Luminiţa şi Gigi Becali, iar toţi invitaţii s-au înfruptat astfel cu câte o felie din nava ”Constanţa”.


Citește și: EXCLUSIV/ Generali, masoni și naționaliști s-au adunat în Partidul Lege și Ordine: ,,Islamismul vrea să ne distrugă”/VIDEO


 

Citește mai multe despre Florentin Pandele, Gabriela Firea, Nuntă, tort și vapor pe Libertatea.

Comentarii