Mergi direct la conținut »
Cea mai sexy jucătoare de poker din Rusia a murit electrocutată în timp ce-și încărca telefonul în baie Galerie foto
4imagini
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Cea mai sexy jucătoare de poker din Rusia a murit electrocutată în timp ce-și încărca telefonul în baie

Cea mai sexy jucătoare de poker din Rusia a murit electrocutată în timp ce-și încărca telefonul în baie

Cea mai sexy jucătoare de poker din Rusia a murit electrocutată în baie. Liliya Novikova a făcut greșeala fatală de a-și încărca telefonul în mediul umed din baie, cu toate că era licențiata unei universități tehnice în inginerie. Fata fost găsită moartă, pe podeaua camerei de baie, cu urme de electrocutare pe corp.

De Mihai Niculescu,

Liliya era considerată de către jurnaliști drept „cea mai sexy jucătoare de poker”. Ea a studiat matematica la o universitate de top din Rusia, și era licențiată și în inginerie. Ea a refuzat oferte de job de la mai multe companii cunoscute, preferând să-și construiască o carieră de jucătoare de poker. Anchetatorii cred că a murit pentru că și-a încărcat telefonul sau un alt gadget în baie, potrivit dailymail.co.uk.

Ea era cunoscută atât în online cât și în viața reală și avea propriul ei canal de poker, precum și un contract cu unul din cele mai cunoscute site-uri de poker, PokerStars online.

Decesul său a fost descoperit după ce părinții săi au ajuns în apartamentul de lux în care locuia singură într-un complex rezidențial din Moscova, îngrijorați că fiica lor nu răspunde la telefon.

Sursa foto: Facebook


Citește și: O tânără de etnie romă crescută în SUA și doctorandă la Stanford critică discursul Papei: „M-a deranjat că n-a zis cuvântul Holocaust și că n-a zis cuvântul «sclavie»”


 
 
Close
Închide