Un set pentru vin

Chardonnay, Merlot, Sauvignon Blanc? Gusturile în materie de vin ale iubitului tău nu îți sunt clare, așa că nu este cazul să riști. Poți cheltui o sumă de bani considerabilă pentru o sticlă de vin cu vechime, doar ca iubitul tău să zâmbească de complezență și să îți spună că nu i-ai nimerit preferințele. Alege, în schimb, un set de accesorii pentru vin, într-o cutie elegantă din lemn, care îl va ajuta să își savureze soiul preferat. 

Un ceas 

Bărbații vor aprecia întotdeauna precizia și eleganța unui ceas de mână, așa că acesta este unul dintre cadourile ce se vor dovedi cu adevărat bine alese. Cu brățară metalică, din piele sau din plastic, cu cifre romane sau arabe, cu afișaj digital sau analog, ai la dispoziție o varietate generoasă de ceasuri. Un indiciu important cu privire la modelul potrivit îl vei avea dacă vei analiza cu atenție stilul vestimentar al iubitului tău.  

O pușculiță

Printre ideile de cadouri pe care le-ai putea oferi iubitului tău se numără și cele cu tâlc. Ce mesaj mai bun ai putea să-i transmiți încifrat iubitului tău decât cel al stabilității și statorniciei? Pentru planuri de viitor făcute în doi, alege să-i oferi o pușculiță. Astfel, partenerul tău va înțelege că are lângă el o persoană de cursă lungă, ce merită toată încrederea și care așteaptă reciprocitate. 

Un hamac

Iubitul tău trăiește pe repede înainte și adoră ieșirile în natură sau preferă să-și lucreze corpul la sala de forță, cu răbdare? Poate că este prea devreme pentru un articol sportiv, pentru că nu ești familiarizată cu preferințele lui sau cu rutina de exerciții. Tocmai de aceea, ai posibilitatea să-i completezi stilul de viață cu un hanorac. Astfel, partenerul tău va avea la îndemână un accesoriu ideal pentru momentele de odihnă, ușor de transportat și de folosit în orice împrejurare. 

Corespondență din Milano. Chinatown și-a închis magazinele, dar nu se teme de coronavirus
Recomandări

Corespondență din Milano. Chinatown și-a închis magazinele, dar nu se teme de coronavirus

 

O hartă răzuibilă

Iți place să călătorești, așa că ar fi ideal ca și partenerul tău să aibă această pasiune. Ca să nu vizitați locuri pe care deja le-a văzut fiecare dintre voi, oferă-i o hartă răzuibilă. Astfel, veți vedea cât se poate de clar în ce locuri puteți merge, cu toată încrederea că veți descoperi atracții noi și că veți avea aventuri care vor merita povestite. 

Nu este cazul să aloci resurse prea mari de timp și de energie pentru a alege un cadou potrivit gusturilor iubitului tău. Cu ponturile de mai sus, ai șanse mari să nimerești la țanc și să obții reacția dorită: un zâmbet sincer de mulțumire.

Credit foto: Shutterstock

Cristi Bud, despre moartea fiului său de doar 5 zile: "E posibil să fi scăpat copilul". Cand a cerut înregistrările de pe camere a primit un raspuns incredibil
GSP.RO

Cristi Bud, despre moartea fiului său de doar 5 zile: "E posibil să fi scăpat copilul". Cand a cerut înregistrările de pe camere a primit un raspuns incredibil

Horoscop 25 februarie 2020. Taurii au probleme de comunicare
HOROSCOP

Horoscop 25 februarie 2020. Taurii au probleme de comunicare