MENIU CAUTĂ

Chirie în Cluj-Napoca. Cum arată apartamentul în care te poți muta doar dacă ești dispus să plătești 3.000 de euro pe lună

Distribuie

Orașul Cluj-Napoca este cel mai scump pentru chiriași, acesta reușind să surclaseze la acest capitol chiar și Capitala în ultimul timp. Astfel, dacă plătești pe chirie în Cluj-Napoca în medie 400 de euro pe lună pentru un apartament cu 2 camere, confort 1, într-un bloc construit în perioada 1980-2000, în București o locuință similară poate fi închiriată cu 350 de euro pe lună.

Cea mai mare chirie în Cluj-Napoca este însă de 3.000 de euro pe lună. Dacă ești dispus să cheltuiești această sumă, poți locui în cel mai scump apartament pe care îl poți lua în chirie în acest oraș.

Vezi AICI GALERIE FOTO – cum arată apartamentul pe care îl poți închiria cu 3.000 de euro pe lună

Este vorba despre un apartament luxos, cu 5 camere, care dispune de un spațiu extrem de generos, având o suprafață utilă de 200 de mp. Locuința, aflată într-o clădire interbelică poziționată ultracentral, poate fi închiriată mobilată sau nemobilată , în funcție de preferințele și de nevoile viitorului chiriaș.

Locuința se află la doi pași de Piața Avram Iancu din Cluj-Napoca.

Citește și: Cel mai scump oraș pentru chiriași nu este Bucureștiul

Citește și: Cele mai ieftine garsoniere din șase mari orașe ale țării. Unde te poți muta și cu 76 de euro pe lună

Acesta nu este singurul apartament pe care îl poți lua în chirie în Cluj-Napoca doar dacă ai un buget generos.

Un alt apartament cu 3 camere aflat în zona centrală a orașului poate fi luat în chirie cu 2.000 de euro pe lună, în timp ce un penthouse cu 4 camere se închiriază cu 1.800 de euro pe lună, plus TVA.

Citește mai multe despre apartament, chirie și Cluj Napoca pe Libertatea.

Comentarii