MENIU CAUTĂ

Claudiu Manda, șeful Comisiei de Control a activității SRI, acuzat de asumarea unei false identități

Distribuie

Claudiu Manda, șeful Comisiei de Control a activității SRI, este acuzat de asumarea unei false identități. Un bărbat i-a făcut plângere la DNA, acuzându-l că s-a dat drept comandantul Secției 1 de Poliție din Capitală, în cadrul unei audieri. Manda neagă acest lucru și susține că la data când ar fi avut loc fapta nici măcar nu se afla în România.

Bărbatul care îl acuză pe Claudiu Manda că și-ar fi asumat o altă identitate și o falsă calitate a făcut plângere la DNA și susține că a fost audiat la Secția 1 de Poliție, de două persoane, iar una dintre ele era Claudiu Manda. Bărbatul a crezut atunci că el este comandantul.

„S-a dat drept comandantul Poliției de la Secția 1. Pe 20 martie 2018 am fost chemat acolo de comandantul Poliției, când am ajuns în birou erau două persoane pe care nu le știam. Apoi l-am văzut la TV pe unul dintre acești oameni. Era prezentat drept Claudiu Manda, senator”, a povestit bărbatul.

În replică, Manda spune că nu avea cum să fie în respectiva secție de poliție deoarece atunci se afla în Germania.

„Nici nu știu cum să comentez… Dacă aș comenta în termenii dânsului aș spune că pe 20 martie nu aveam cum să fiu în Sectia 1, pentru că eram la DNA și anchetam un grup periculos de corupți… Serios vorbind, pe 20 martie eram în Germania, în delegație cu doi colegi parlamentari. El a spus că m-a văzut la orele 15.00 sau 17.00. Atunci eram în aeroport, în Viena”, a declarat Manda, pentru B1 TV.


Judecătorii CCR, venituri de sute de mii de lei. Au trecut în declarațiile de avere până și ultima legumă din camară!


 

Citește mai multe despre SRI pe Libertatea.

Comentarii