Mergi direct la conținut »
Cod portocaliu de viscol pentru zona de munte, până la ora 17:00
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România

Cod portocaliu de viscol pentru zona de munte, până la ora 17:00

S-a emis un nou cod portocaliu de viscol pentru zona de munte a judeţului Suceava, până la ora 17.00. La cota 1800 m se vor semnala intensificări ale vântului, cu viteze ce vor atinge 100..120 km/h, viscolind ninsoarea sau spulberând zăpada şi reducând vizibilitatea, dar şi ninsoare, potrivit ANM.

Meteorologii au prelungit totodată, până la ora 17:00, Codul galben emis pentru zona de munte a judeţului Caraş-Severin unde se vor semnala intensificări ale vântului care vor atinge 80-90 km/h, visolind ninsoarea sau spulberând zăpada şi reducând vizibilitatea orizontală şi ninsoare slabă.

Până la 16:00, un Cod galben vizând intensificări ale vântului ce vor atinge la rafală 70…80 km/h şi izolat 90…100 km/h care vor spulbera zăpada este valabil pentru mai multe localităţi din judeţul Covasna, potrivit Agerpres. Patru judeţe din Transilvania au intrat sub Cod galben de ninsori şi viscol începând de sâmbătă dimineaţa de la ora 5:00, în timp ce la nivel de ţară este valabilă o informare de precipitaţii mixte, vânt şi polei.

Meteorologii au emis, vineri, o atenționare cod galben de ninsori și viscol, valabil pentru Maramureș și alte trei județe din Transilvania. De asemenea, este în vigoare o informare de precipitații mixte, vânt și polei în restul țării, valabilă până sâmbătă dimineață.

Citește și

Răzvan Burleanu riscă să aibă soarta lui George Cosac. Napoleon Spartacus a pus tunurile pe conducerea FRF

 

Close
Închide
  Close