MENIU CAUTĂ
16 Mai. 2018 22:41

Coincidență tristă. Lucian Pintilie și Cristian Țopescu au fost în aceeași secție la spital

Distribuie

Două mari dispariții într-un interval extrem de scurt. România a pierdut în doar două zile două mari personalități. S-a stins mai întâi comentatorul sportiv Cristian Țopescu și, la o zi distanță, a încetat din viață marele regizor Lucian Pintilie. Cei doi au fost, tristă coincidență, internați în aceeași secție a spitalului Elias.

Fostul comentator sportiv a fost dus la Spitalul Elias marțea trecută, după o criză severă de diabet. Surse medicale precizau atunci că a ajuns la spital cu o glicemie extrem de ridicată, motiv pentru care tot sistemul imunitar i-a fost dat peste cap.

Câteva zile mai târziu, duminică, în aceeași secție a spitalului Elias a fost internat și regizorul Lucian Pintilie. Pe fondul unor probleme de sănătate mai vechi, celebrul regizor ar fi răcit foarte puternic în această iarnă, problemele la plămâni fiind foarte grave. Lucian Pintilie mai fusese internat în aprilie, medicii reușind atunci să-l stabilizeze.

Cristian Țopescu s-a stins din viață marti, 15 mai, la 81 de ani și, doar o zi mai târziu, miercuri, 16 mai, a încetat din viață și Lucian Pintilie, la 84 de ani. Ambii au fost personalități marcante ale României, fiind considerați, chiar din timpul vieții, nume de referință în domeniile lor.

CITEȘTE ȘI

Depresia netratată crește foarte mult riscul de suicid'. Medicul psihiatru Laura-Diana Gherman, despre boala secolului

Loading...
Comentarii