Mergi direct la conținut »
VIDEO | Concert într-o secție de votare din județul Galați. Un ansamblu folcloric a cântat înainte de a vota: ”Foaie verde, foi de cimbru, măi române să fii mândru”
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > VIDEO | Concert într-o secție de votare din județul Galați. Un ansamblu folcloric a cântat înainte de a vota: ”Foaie verde, foi de cimbru, măi române să fii mândru”

VIDEO | Concert într-o secție de votare din județul Galați. Un ansamblu folcloric a cântat înainte de a vota: ”Foaie verde, foi de cimbru, măi române să fii mândru”

Membrii unui ansamblu folcloric au votat și au cântat într-o secție de votare din județul Galați, informează Hotnews. Îmbrăcați în costume populare, 18 femei și bărbați au ținut un scurt spectacol în interiorul secției înainte de a vota. Șefa ansamblului este membră în biroul electoral al secției de votare.

De Cristian Anton,

Surpriză mare pentru membrii biroului electoral al unei secții de votare din satul Odaia Manolache din județul Galați. La votare au venit toți membrii unui ansamblu folcloric din localitate, îmbrăcați în costume populare.

Membrii unui ansamblu folcloric din Galați au cântat înainte de a vota

Înainte de a vota, ei au cântat melodia „Foaie verde, foi de cimbru, măi române să fi mândru”.

Șefa ansamblului, membră în biroul electoral al secției

Surpriza a fost făcută în complicitate cu șefa ansamblului, care este membră în biroul electoral al secției de votare.

„Votarea este un moment de sărbătoare, de aceea au venit îmbrăcați în straie de sărbătoare și au cântat. Au ales o melodie care ne reprezintă pe noi, ca popor.

Eu sunt în biroul secției de votare și ei au vrut să ne facă o surpriză, au venit îmbrăcați în costume populare la votare. Au venit după slujba de la biserică”, a declarat Ecaterina Hulea.

Surpriza a fost pe gustul celor aflați în secția de votare din Galați. Reprezentanții ansamblului au anunțat că vor veni și la viitoarele alegeri.

Urmăriți pe Libertatea:

  • primele date ale exit poll prezidențiale realizat de IRES, institutul de cercetare din Cluj. Adriana Nedelea va prezenta rezultatele sondajului la ora 21:00
  • vot diaspora – live update cu prezența la vot a românilor din diaspora
  • prezența la vot prezidențiale, turul 2 – date actualizate cu privire la prezența la urne în România
Close
Închide
  Close