De Daniel Ionașcu,

Apple a cerut furnizorilor săi, dintre care mulți au centrele de producție în China, să realizeze 80 de milioane de iPhone-uri în prima jumătate a anului 2020.

Din cele 80 de milioane, 65 de milioane ar fi modele iPhone vechi menținute în producție, în vreme ce alte 15 milioane ar urma să provină din gama viitorului iPhone ieftin, pe care Apple se pregătește să îl lanseze în luna martie. Cel mai probabil este vorba de ”urmașul” iPhone SE.

Numărul victimelor a trecut de 100 în cazul coronavirusului, iar acesta a fost detectat în mai multe țări occidentale.

Acțiunile Apple au crescut cu 89% în 2019, dar luni au închis cu 3% sub nivelul anterior din cauza temerilor privind epidemia.

Apple a consemnat anul trecut venituri totale de 142 de miliarde de dolari din vânzarea de iPhone-uri.

Principalele companii care asamblează iPhone pentru Apple sunt Foxconn, Pegatron și Wistron. Toate cele trei sunt din Taiwan, dar au fabrici în China.

Vine iPhone SE 2?

În luna octombrie, Apple a cerut furnizorilor să crească producția de iPhone 11 cu 8 milioane de unități, echivalentul a 10%, pe măsură ce cererea a crescut.

Apple are nevoie de o variantă ieftină a iPhone care să concureze modelele din gama medie ale Samsung, Huawei, Xiaomi și ale altor producători din China.

În acest moment, iPhone SE nu se mai află în producție, iar iPhone XR a fost înlocuit de iPhone 11. Chiar dacă acesta este mai ieftin decât variantele de top, acesta este în continuare aproape la fel de scump ca flagship-urile concurenței.

După Marica, un alt fotbalist a fost prins de soţie cu amanta într-o cameră de hotel
GSP.RO
După Marica, un alt fotbalist a fost prins de soţie cu amanta într-o cameră de hotel
Horoscop 29 mai 2020. Săgetătorii sunt acum mai înțelepți și poate mai curajoși
HOROSCOP
Horoscop 29 mai 2020. Săgetătorii sunt acum mai înțelepți și poate mai curajoși