Mergi direct la conținut »
FOTO | Crăciunul unei familii a fost distrus după ce unei fete i-a fost interzis accesul într-un avion. Regula pe care oricine ar trebui să o știe
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > FOTO | Crăciunul unei familii a fost distrus după ce unei fete i-a fost interzis accesul într-un avion. Regula pe care oricine ar trebui să o știe

FOTO | Crăciunul unei familii a fost distrus după ce unei fete i-a fost interzis accesul într-un avion. Regula pe care oricine ar trebui să o știe

Maisy Bennett, 17 ani, din Cornwall, și mama ei, Odette Baxter-Booth, nu își vor putea petrece sărbătorile alături de cei dragi după ce minorei i s-a interzis să zboare în Africa de Sud. 

Cele două au ajuns, marți, pe Aeroportul Heathrow din Londra și urmau să zboare spre logodnicul lui Odette care se află în Africa, potrivit mirror.co.uk.

Dar vacanța de vis s-a transformat într-un coșmar atunci când lui Maisy i s-a spus că nu se poate îmbarca în avion fără o scrisoare semnată de tatăl ei biologic. Practic, chiar dacă zbura alături de mama ei, fata avea nevoie și de permisiunea scrisă a tatălui.

Odette Baxter-Booth și logodnicul ei (foto Facebook)

Odette a luat legătură cu fostul soț, Steve Bennette, care se afla în Truro, pentru a-i semna scrisoarea. Acesta i-a trimis actele necesare prin e-mail, dar, contactată telefonic, Ambasada din Africa de Sud a transmis că nu sunt acceptate copiile.

Odette a decis să anuleze vacanța după ce a calculat cât ar trebui să cheltuiască să primească actele în original și cât costă să ia alte bilete de avion.


VIDEO/ Pe urmele unui caz care, acum 13 ani, a zguduit România. Andreea Simon, fetița de 9 ani care a dispărut „ca o pasăre”


 

Close
Închide
  Close