MENIU CAUTĂ
, de Andreea Radu

CSM a amânat pentru 24 iunie pronunţarea privind o acţiune disciplinară a IJ împotriva Laurei Codruţa Kovesi

Distribuie

CSM a finalizat, miercuri, dezbaterile privind o acţiune a Inspecţiei Judiciare împotriva Laurei Codruţa Kovesi, care vizează comportamentul acesteia la şedinţele cu procurorii din subordine.

Pronunţarea în cauza în care Kovesi este acuzată de inspectorii judiciari de manifestări care aduc atingere onoarei sau probităţii profesionale ori prestigiului Justiţiei, săvârşite în exercitarea sau în afara exercitării atribuţiilor de serviciu, a fost amânată pentru data de 24 iunie, se menţionează în ordinea de zi soluţionată postată pe site-ul CSM.

Conform aceleiaşi surse, în cazul celei de-a doua acţiuni a Inspecţiei Judiciare, în care este vizat şi fostul procuror şef adjunct al DNA, Marius Iacob, a fost stabilit un nou termen pentru data de 18 septembrie, notează Agerpres.

Secţia pentru procurori în materie disciplinară a CSM a reluat miercuri, după mai multe amânări, discuţiile cu privire la cele două rapoarte întocmite de Inspecţia Judiciară în cazul fostului procuror-şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi.


Laura Codruța Kovesi, interviu pentru Politico despre șansa de a deveni procuror-şef european: „Mă lupt până în ultima secundă”


Citește mai multe despre Laura Codruta Kovesi pe Libertatea.

Comentarii