De Cristian Anton,

„Acest spital ar trebui să fie, pur și simplu, dezinfectat, dar nu numai de microbii care provoacă infecții nosocomiale, intraspitacilești, ci și de medicii care se arată, iată, mai periculoși și mai nemiloși decât acești microbi”, a spus C.T. Popescu.

În plus, gazetarul consideră că la spitalul Floreasca există „un cuib” și că toți angajații care au făcut grevă pentru Mircea Beuran, pe care îl consideră un impostor, trebuie demiși.

Acolo este un cuib. Bineînțeles că ar trebui dați afară toți acești 24-25 de inși, cadre medicale, medici, asistente care  au avut nerușinarea sinistră să semneze acea hârtie pentru că i se extirpa scaunul de sub fese lui Beuran, acest impostor, acest ins autor de furt intelectual și agramat, pe deasupra, care și-a făcut acolo o camarilă care, acuma, a reacționat.

Cristian Tudor Popescu:

CTP a vorbit și despre cazurile lui Mario Iorgulescu și Daniel Chițoiu, autori ai unor accidente mortale, care vor scăpa fără ”să facă nicio zi de pușcărie”.

„La noi, moartea este ieftină. Se moare ieftin în România. Pe șosele, vin beizadele, vin politicieni cu bolizi, care omoară oameni și care nu pățesc nimic. Ce vă spuneam încă de când s-au întâmplat aceste lucruri cu Mario Iorgulescu, cu individul ăsta, Chițoiu, vă spuneam că nu o să facă nicio zi de pușcărie. După cum vedeți, nu dă socotoeală, în continuare, nimănui, în continuare”, a spus gazetarul.

Incidentul de la Floreasca, ”rezultatul anilor de corupție”

„În spitale, oamenii sunt arși de vii sau sunt omorâți prin alte metode. Și se îngemănează cele două aspecte, pentru că în spitalul Floreasca a fost internat acest Chițoiu, despre care nu știm nici acum ce a avut, astfel încât, de pe picioare, plecând liniștit de la locul accidentului, să stea după aceea niște zile în salon și să fie dus, după aceea, la reanimare – unde s-a mai văzut așa ceva – din salon la reanimare?”

DOCUMENT | Adevărata cifră a infectaților cu COVID-19 de la Spitalul Militar
Recomandări

DOCUMENT | Adevărata cifră a infectaților cu COVID-19 de la Spitalul Militar

 

CTP a precizat că nu se știe, în acest caz, „dacă a cercetat cineva ce a avut în realitate acest domn despre care medicii din celebrul spital Floreasca spuneau că are fractură de stern și trei coaste rupte”.

În concluzie, gazetarul a considerat că „cea mai mare greșeală de abordare” ar fi să considerăm un astfel de eveniment (cazul pacientei arse pe masa de operații de la Floreasca) drept „un accident incredibil, ceva întâmplat din senin, ceva rarisim”.

„Nu. Este rezultatul aproape matematic al anilor de corupție și incompetență din acest spital. spital de partid, cu medici de partid, în care au fost aduși de nenumărate ori politicieni atunci când aveau treabă să fie considerați bolnavi sau răniți”, a spus C.T. Popescu.

Medicul Virgil Musta, din spitalul timișorean cu cei mai mulți pacienți vindecaţi, ne dă 13 sfaturi esențiale în lupta cu coronavirusul
GSP.RO

Medicul Virgil Musta, din spitalul timișorean cu cei mai mulți pacienți vindecaţi, ne dă 13 sfaturi esențiale în lupta cu coronavirusul

Horoscop 5 aprilie 2020. Gemenii își pun bazele unui altfel de viitor
HOROSCOP

Horoscop 5 aprilie 2020. Gemenii își pun bazele unui altfel de viitor