Mergi direct la conținut »
FOTO/ Pârtieee! Copiii au profitat de ninsoarea din weekend și au ieșit cu sania!
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > FOTO/ Pârtieee! Copiii au profitat de ninsoarea din weekend și au ieșit cu sania!

FOTO/ Pârtieee! Copiii au profitat de ninsoarea din weekend și au ieșit cu sania!

Zăpada căzută în Capitală, în ultimele ore, a fost un motiv de bucurie pentru copiii care abia așteptau să scoată sania în parc. Cei mici au fost surprinși în timp ce profită din plin de acest weekend, la derdeluș.

Unii au venit cu săniuţele, alţii cu făraşe de plastic, câţiva au decupat bucăţi mari de celofan, dar cei mai mulţi s-au folosit de pungi de plastic pentru a se da pe derdeluş.

Foto: Dumitru Angelescu

Primăria Capitalei a anunțat că pe parcursul nopții s-a intervenit cu peste 360 de utilaje de deszăpezire pe străzile din București și sâmbătă dimineață traficul se desfășoară în condiții normale de iarnă.

Nouăsprezece județe se află la această oră sub cod galben și cod portocaliu de ninsori și viscol. La nivel național, în ultimele 24 de ore, vremea a fost caracterizată de ninsori, lapovița, ploi și polei în cea mai mare parte a țării.

Povesteşte-ne şi arată-ne cum se simte iarna care a venit prea repede. Dacă la tine în oraş ninge sau dacă ai ajuns într-o zonă cu zăpadă, trimite-ne fotografii pe adresa de email [email protected]

Citește și

Adrian Mutu a depănat, pentru Libertatea, amintiri din perioada Sărbătorilor de Iarnă. „Cadoul copilăriei mele a fost o minge de piele Artex!”

Close
Închide
  Close