„Modul și circumstanțele de comitere a faptelor conduc la concluzia unui profund dispreț al inculpatului față de viața persoanelor participante la trafic, prin ignorarea tuturor dispozițiile legale care stabilesc regimul de viteză pentru vehiculele care circulă pe drumurile publice”, se arată în motivarea instanţei, potrivit realitateasportiva.net.

Judecătorul reține […] că inculpatul a prevăzut rezultatul faptei sale și, deși nu l-a urmărit, a acceptat producerea unei coliziuni cu participanții la trafic.

Motivarea instanţei în cazul lui Mario Iorgulescu:

„De altfel, judecătorul reține, astfel cum se va arăta mai jos, că ignorarea dispozițiilor legale care stabilesc un anumit regim de viteză pe drumurile publice nu a fost un comportament izolat al inculpatului”, se mai arată în document.

Judecătorul a conchis că Mario Iorgulescu „a dat dovadă de un comportament imprevizibil, conducând un autoturism care dezvoltă o putere foarte mare […], cu o viteză excesivă, sub influența băuturilor […], împrejurări din care rezultă atitudinea acestuia de ignorare cu desăvârşire a normelor legale, un mare grad de indiferenţă şi o totală lipsă de respect faţă valorile sociale protejate, dar şi faţă de repercusiunile legale ale faptelor acestuia”.

Mario Iorgulescu, fiul preşedintelui LPF Gino Iorgulescu, a comis un accident de circulație, pe 8 septembrie 2019, soldat cu moartea unui tânăr, după ce a pierdut controlul automobilului Aston Martin pe care îl conducea.

Ad placeholder

Potrivit procurorilor, Mario Iorgulescu avea în acel moment o alcoolemie de 1,96 g/l, era sub influența cocainei, a trecut pe roșu la semafor și a accelerat până ce atins o viteză de 162 km/h.

Bărbatul omorât în accident avea doi copii: un băiat de 4 luni și o fată de 6 ani.

Citeşte şi:

Acuzaţii din PSD în criza COVID de la Suceava: „Gheorghe Flutur, îngenuncheat de PNL”. Se invocă numele lui Orban şi Tătaru

S-au lăsat înțepați de un păianjen „Văduva neagră”, crezând că vor căpăta superputeri ca Spider Man. Cum s-a terminat totul

Leo Messi, hărțuit sexual la 18 ani, în timpul unui interviu. Un prezentator a făcut un gest neaşteptat

Raluca și Walter Zenga divorțează după 17 ani de relație? Care ar fi motivul despărțirii
PARTENERI - GSP.RO
Raluca și Walter Zenga divorțează după 17 ani de relație? Care ar fi motivul despărțirii
Daciana Sârbu, iubire ca-n filme cu un bărbat celebru. Victor Ponta habar nu avea. CE ȘOC!
PARTENERI - PLAYTECH.RO
Daciana Sârbu, iubire ca-n filme cu un bărbat celebru. Victor Ponta habar nu avea. CE ȘOC!
Previziuni astrologice pentru perioada 8–14 august 2020. Planete în “dialoguri” complicate
HOROSCOP
Previziuni astrologice pentru perioada 8–14 august 2020. Planete în “dialoguri” complicate
RECOMANDĂRI