De Cristian Anton,

Virginia Roberts Giuffre aduce în sprijinul afirmațiilor sale o fotografie realizată în 2011, când ea avea 17 ani, în care se vede cum prințul Andrew o cuprinde cu brațul de talie.

Susținătorii Ducelui de York susțin însă că fotografia este trucată.

Prințul Andrew și Virginia Roberts Giuffre, în 2011, pe când tânăra era minoră

Femeia spune însă că a fost una din tinerele traficate de Epstein și obligată să facă sex cu puternicii prieteni ai miliardarului, inclusiv cu prințul Andrew, de trei ori, arată sursa citată.

Jeffrey Epstein, condamnat pentru pedofilie, s-a sinucis în luna august, în celula sa din Manhattan, în timp ce aștepta să fie judecat pentru mai multe infracțiuni sexuale.

Miliardarul Jeffrey Epstein avea prieteni la cel mai înalt nivel, inclusiv președinții Bill Clinton și Donald Trump

O ediție specială a emisiunii Dispatches, care va difuzată de postul britanic Channel 4 cu titlul de ”Prințul și pedofilul”, examinează afirmațiile tinerei care spune că a făcut sex cu prințul Andrew și Epstein pe insula din Caraibe a miliardarului, Little St. James.

”A treia oară când am făcut sex cu Andy (prințul Andrew- n.red.) a fost într-o orgie pe insula privată a lui Epstein. Aveam cam 18 ani pe atunci”, a scris Virginia Roberts Giuffre în declarația dată curții din Florida, în 2015.

Întrebarea pusă de Radu Tudor la dezbatere. Iohannis: 'Ați atins o chestiune foarte sensibilă'
Recomandări

Întrebarea pusă de Radu Tudor la dezbatere. Iohannis: 'Ați atins o chestiune foarte sensibilă'

Epstein, Andy (prințul Andrew- n.red.), alte aproximativ opt fete tinere și eu am făcut sex împreună. Celelalte fete păreau toate a avea sub 18 ani și nu prea vorbeau angleză. Epstein râdea că acestea nu puteau comunica prea mult, spunând că sunt fetele pe care e cel mai ușor să le ai

Virginia Roberts Giuffre:

Virginia Roberts Giuffre nu a vorbit niciodată în public despre această orgie, iar Palatul Buckingam a negat că Ducele de York ar fi avut vreodată relații sexuale cu ea.

Cu toate acestea, emisiunea de la Channel 4 a obținut rapoarte medicale care par să sprijine afirmațiile tinerei, că ar fi fost abuzată de Epstein sau alte persoane, în diverse ocazii.

Documente eliberate de Spitalul Presbiterian din New York arată că femeia a fost internată pe 9 iulie 2001 după trei săptămâni de sângerări vaginale.

Într-o declarație separată dată către anchetatori, Virginia Roberts Giuffre a scris: ”Fără a intra în detalii despre activitățile sexuale pe care era forțată să le îndur, au dăți în care am fost abuzată atât de tare încât mă gândeam că nu știam cum o să supraviețuiesc”.

Considerați că Dragnea a fost bun sau rău pentru România? Răspunsul dat de Dăncilă
Recomandări

Considerați că Dragnea a fost bun sau rău pentru România? Răspunsul dat de Dăncilă

Nu există însă nicio dovadă că ea se referea, totuși, la prințul Andrew.

Emisiunea de la Channel 4 a stabilit că Ducele de York s-a întâlnit cu Epstein de cel puțin zece ori în timpul prieteniei lor de 12 ani, iar uneori au stat împreună timp de mai multe zile.

Prințul Andrew și Jeffrey Epstein erau prieteni, dar Ducele de York spune că nu știa de infracțiunile sexuale ale miliardarului

Miliardarul avea 13 numere de telefon pe care îl contacta pe prințul Andrew, potrivit lui Mike Fisten, un fost detectiv din Florida care a investigat cazul.

Baronul Mandelson cerea favoruri personale de la Epstein

Emisiunea susține, de asemenea, că, în 2009, baronul Mandelson, pe atunci ministru laburist, l-a sunat pe Epstein pentru a-i cere o favoare personală, în timp ce miliardarul executa o pedeapsă pentru pedofilie.

Baronul Mandelson a sunat la biroul lui Epstein, unde miliardarul petrecea o zi liberă primită de la închisoare, pentru a-i cere să-i aranjeze o întâlnire cu Jamie Dimon, președintele JP Morgan, banca americană de investiții, potrivit unui prieten al finanțistului.

Raed Arafat recunoaște că memoria sistemului unic de urgență se șterge cu fiecare dispecer intrat în tură!
Recomandări

Raed Arafat recunoaște că memoria sistemului unic de urgență se șterge cu fiecare dispecer intrat în tură!

Avocații baronului spun că acesta nu își amintește să fi dat acest telefon.

”Clientul nostru nu avea niciun motiv să ceară așa ceva. Cu funcția sa, se întâlnea și vorbea cu orice șef al JP Morgan ori de câte ori voia, inclusiv cu Jamie Dimon. Aceste contacte erau stabilite de birourile guvernamentale”, au completat avocații baronului.

Palatul Buckingham a negat tot

Acuzațiile tinerei Virginia Roberts Giuffre cu privire la prințul Andrew au fost făcute publice din documentele instanței americane în 2015.

Palatul Buckingham a reacționat spunând că ”orice sugestie a unui comportament neadecvat (al prințului Andrew- n.red.) cu minori este categoric neadevărat”. Acuzațiile că Ducele de York ar fi avut vreun contact sexual cu Virginia Roberts Giuffre sunt ”false și fără niciun fundament”, a completat casa regală.

Miliardarul Jeffrey Epstein s-a sinucis în închisoare, în timp ce aștepta să fie judecat pentru mai multe infracțiuni sexuale. Epstein avea relații la cel mai înalt nivel, fiind asociat atât cu actualul președinte Donald Trump, cât și cu fostul lider SUA Bill Clinton.

Finanțistul care ispășise o condamnare pentru pedofilie era prieten și cu prințul Andrew, al doilea fiu al reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii.

Citeşte şi:

Libertatea a trimis un jurnalist în Siria | În mijlocul războiului pentru a ajuta! Românca Roxana Diaconescu se luptă să salveze viețile oamenilor prinși în conflictul din Siria

Cazul pădurarului ucis în Maramureș a ajuns în presa internațională. BBC: „Încerca să salveze cele mai vechi păduri din Europa”

Cultul lui Pomohaci | Cum îi ademenea pe minori fostul preot acuzat de pedofilie. “La părintele îi e frică să doarmă singur”

Scrisoarea lui Ștucan către Gica Hagi: „Iartă-mă că-ți voi spune ceva ce alții se tem să-ți spună. Și tu știi asta, dar ești prea orgolios să o recunoști”
GSP.RO

Scrisoarea lui Ștucan către Gica Hagi: „Iartă-mă că-ți voi spune ceva ce alții se tem să-ți spună. Și tu știi asta, dar ești prea orgolios să o recunoști”

Horoscop 19 noiembrie 2019. Balanțele nu acceptă jumătăți de măsură
HOROSCOP

Horoscop 19 noiembrie 2019. Balanțele nu acceptă jumătăți de măsură