Sub titlul „Cele mai urâte 10 maşini din ultimii 20 de ani: de la Logan la Multipla, de la Materia la Pt Cruiser”, ziarul Corriere della Sera, care nu a cruțat nici modelele italiene, a inclus Dacia Logan în top 4. Autoturismul apare în acest top, în care subiectivismul are un rol important, după Daihatsu Materia, primul model Fiat Tipo și Fiat Multipla.

La Dacia Logan, estetica a vizat partea din spate. „În primii ani ai relansării mărcii de către casa franceză, estetica a fost, fără îndoială, sacrificată pe altarul listei de preţuri. Maşina era ieftină, dar aspectul său, mai ales în spate, cu siguranţă nu încuraja cumpărarea”, a notat publicația din Peninsulă.

Presa italiană a inclus Dacia Logan în topul celor mai urâte maşini din ultimii 20 de ani
Dacia Logan, sub lupa jurnaliștilor italieni

„Este bine-cunoscut faptul că misiunea Dacia, de la bun început, a fost de a oferi poporului român mașini moderne și robuste pentru familie. Fondată în 1966, în 1999 a devenit un brand Renault, dar se pare că punctul de cotitură stilistic nu a venit imediat, având în vedere liniile nu tocmai captivante ale Loganului, lansat în 2004”, notează jurnaliștii de la Corriere della Sera.

În primii ani ai relansării mărcii de către casa franceză, estetica a fost, fără îndoială, sacrificată pe altarul listei de prețuri. Mașina era ieftină, dar aspectul său, mai ales în spate, cu siguranță nu încuraja cumpărarea.

Corriere della Sera, despre Dacia Logan:

Cele 10 modele de mașini indicate ca fiind cele mai urâte sunt: Daihatsu Materia, Primul Fiat Tipo, Fiat Multipla, Dacia Logan, Opel Ampera, Renault Avantime, Nissan Almera, Lancia Thema, Toyota Yaris Verso și Chrysler PT Cruiser.

Dacia Logan, in topul celor mai urate masini din ultimii 20 de ani. Foto: EPAIcon photoVEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Google News Urmărește-ne pe Google News


Ați sesizat o eroare într-un articol din Libertatea? Ne puteți scrie pe adresa de email eroare@libertatea.ro

Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.