Mergi direct la conținut »
Doi tineri au murit după ce Poliția i-a confundat cu niște hoți și i-a urmărit până când au făcut accident!
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Doi tineri au murit după ce Poliția i-a confundat cu niște hoți și i-a urmărit până când au făcut accident!

Doi tineri au murit după ce Poliția i-a confundat cu niște hoți și i-a urmărit până când au făcut accident!

Patrick McDonagh, un tânăr de 19 ani, și soția lui Shauna au murit într-un tragic accident pe o autostradă din apropierea Londrei, după ce poliția i-a confundat cu niște hoți și i-a urmărit pe drum. Teribilul incident a avut loc pe 9 februarie.

Cei doi tineri proaspăt căsătoriți s-au aflat la locul nepotrivit, în momentul nepotrivit, a anunțat themirror.co.uk. Copilul care deja primise numele de Marie Sienna, trebuia să se nască pe 14 februarie. Un al doilea bărbat prezent în mașină alături de cei doi tineri soți a ajuns la spital, în stare gravă.

Cu 20 de minute înainte de tragicul eveniment, poliția fusese informată că niște hoți comiseseră o spargere și folosiseră violența. Oamenii legii au început urmărirea.

Cei de la Poliție au spus că au urmărit, din greșeală, mașina în care se aflau cei trei, un Renault Scenic, dar susțin că au renunțat să mai urmărească acest vehicul înainte de accident. Speriat, șoferul vehiculului a pierdut controlul volanului, iar mașina a intrat într-un gard și apoi într-un autocar.

Poliția a confirmat că, în urma cercetărilor, au realizat că acest cuplu n-a fost prezent la locul unde s-a comis furtul pentru care ei porniseră urmărirea. 

N-au avut nicio legătură cu furtul pe care îl investigau polițiștii

„S-a confirmat, ca parte a investigației desfășurate de poliție, că ocupanții mașinii Renault Scenic nu au fost de față în momentul spargerii din Harrow”, au spus reprezentanții poliției britanice.

Familia îndurerată a spus că „cei doi abia așteptau nașterea fetiței lor. Patrick și Shauna formau un cuplu tânăr, care abia se căsătoriseră și se iubeau foarte mult. Patrick era un soț devotat și ambii părinți abia așteptau nașterea fetiței lor, care urma să aibă loc chiar de Valentines Day”.

Ce băuturi nu ar trebui să comanzi niciodată în avion. Ponturi de la însoțitorii de zbor
Recomandări

Ce băuturi nu ar trebui să comanzi niciodată în avion. Ponturi de la însoțitorii de zbor

Urmărirea a fost efectuată și cu un elicopter al poliției! Investigatorii au luat declarații de la polițiștii aflați în misiune, au luat imaginile filmate din elicopter și se vor folosi de ele pentru stabilirea circumstanțelor în care s-a produs tragicul eveniment.

„Gândurile mele se îndreaptă spre familiile și prietenii celor doi, Patrick și Shauna, către cei accidentați și către toți cei afectați de acest accident”, a spus polițistul Jonathan Green.

„Trebuie să stabilim exact toate circumstanțele din jurul acestui teribil accident. Am declanșat o investigație separată asupra evenimentelor care au dus la această coliziune”, a mai declarat Green.

Recent și niște români au murit într-un oribil accident petrecut în Anglia.


Dr. Alexandrescu, medic plecat în Franța de la Spitalul Județean Ilfov, acuză: „Protectoarea medicului fals m-a împins să plec! Aceste abuzuri ale șefilor ne fac să emigrăm”

 
 
Close
Închide
  Close