Itinerariul lui Donald Trump jr. în România, pe 19 mai. Fiul lui Donald Trump dă vânătoarea pe religie. Merge în Maramureș să vadă Cimitirul Vesel și Mănăstirea Peri

19 mai 2017 11:27

Donald Trump jr, vizită în Maramureș, la Cimitirul Vesel. Donald Trump jr., fiul președintelui american Donald Trump, se află pentru câteva zile în România, unde  participă la numeroase partide de vânătoare, dar vizitează și diverse obiective turistice, în special culturale și religioase. De exemplu, astăzi se află în zona Maramureșului, unde a sosit joi seara.

Astfel, pe langă o partidă de vânătoare, acesta și-a exprimat dorința de a vizita Cimitirul Vesel de la Săpânța, Muzeul Țării Oașului și Mănăstirea Peri, tot din Săpânţa, cea mai înaltă biserică de lemn din lume, înscrisă și în Cartea Recordurilor.

Mănîstirea Peri din Săpânța / FOTO: crestinortodox.ro

Mănîstirea Peri din Săpânța  | FOTO: crestinortodox.ro

Vestitul oaspete a fost foarte activ, în această perioadă, pentru că între vânătoare și o vizită în Maramureș, fiul președintelui SUA a avut timp și de o vizită la Castelul Bran.

Iată care a fost itinerariul lui Donald Trump jr, în România, în data de 18 mai. Vânătoare de mistreți, vizită la Cimitirul Vesel și dansuri la Castelul Bran.

Cimititul Vesel din Săpânța | FOTO: TurismMaramures.ro

Cimititul Vesel din Săpânța | FOTO: TurismMaramures.ro

Iar joi, până să ajungă în Maramureș, a mai participat la o partidă de vânătoare în judeţul Alba, în localitatea Cetatea de Baltă, situată la limita cu judeţul Mureş.

Donald Trump Jr. a ajuns marți în țara noastră, pe 16 mai, într-o vizită privată, aterizând pe aeroportul Băneasa cu un avion privat.

În acest timp, Donald Trump pleacă în primul turneu extern, în timp ce Casa Albă este măcinată de scandaluri.

FOTO main: facebook.com/DonaldJTrumpJr

Citește și Donald Trump se plânge, în urma scandalurilor care îi zguduie președinția: “Niciun politician nu a fost tratat mai nedrept”

Donald Trump neagă pe un ton sfidător raportul lui Comey: „Este cea mai mare vânătoare de vrăjitoare”

Donald Trump i-a cerut directorului concediat al FBI să oprească ancheta în cazul lui Michael Flynn

 

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro