Mergi direct la conținut »
Două avioane Blue Air care au decolat de pe aeroportul din Bacău s-au întors din drum
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Două avioane Blue Air care au decolat de pe aeroportul din Bacău s-au întors din drum

Două avioane Blue Air care au decolat de pe aeroportul din Bacău s-au întors din drum

Două avioane Blue Air care au decolat de pe aeroportul din Bacău s-au întors din drum. Cele două aeronave, cu destinațiile Milano, respectiv Londra, au fost întoarse din cauza unor probleme tehnice. 

Joi dimineață, avionul Blue Air care decolase la ora 7:10 din Bacău, cu detinația Milano, s-a întors pe aeroport din cauza unei probleme de presurizare. Pasagerilor li s-a transmis că a apărut o mică problemă tehnică, iar comandantul a decis că e mai sigur să se întoarcă.

Aeronava a aterizat în siguranță, iar pasagerii au fost transportați în terminal. După ce echipa tehnică a verificat aeronava, iar alarma nu s-a confirmat, pasagerii au fost îmbarcați în același avion și au reluat cursa, transmite Ziarul de Bacău.

Un al doilea incident a avut loc la puține ore distanță. Un avion Blue Air care decolase de pe același aeroport cu destinația Londra a fost întors din drum după ce senzorii au indicat probleme la presurizare.

FOTO: Arhivă


Citește și: EXCLUSIV/ S-a dus succesul de altădată! Alexandra Stan se întoarce cu fața la showbizul românesc

Close
Închide
  Close