De Valentina Postelnicu,

Dacian Cioloș anunţa, în weekend, că așteaptă de la Liviu Dragnea și conducerea PSD declarații pe propria răspundere că nu au colaborat cu fosta Securitate și nici cu actualele servicii de informații.

Liviu Dragnea a reacţionat, luni: „Pot să fac orice, dar are ceva tupeu băiatul ăsta. El trebuie să răspundă dacă are vreo legătură cu nişte servicii despre care l-am întrebat eu. (…) Nu am niciun fel de legătură… Este o tactică securistă asta la Cioloş. Dacian, nu ţine! O să tot vorbim lunile astea”, a spus Dragnea, la Palatul Parlamentului, întrebat dacă îşi va prezenta public angajamentele privind colaborarea cu fosta Securitate, aşa cum i-a cerut Dacian Cioloş.

Întrebat, de asemenea, dacă este o problemă că sunt masoni în Pro România, Dragnea a spus: „Nu, e de bine”.

Liderul PSD Liviu Dragnea s-a lansat, duminică, într-un atac la adresa partidelor de Opoziţie, în special Pro România, a lui Victor Ponta şi PLUS, al lui Dacian Cioloş, despre care a spus că are avea legături cu serviciile.

El nu i-a uitat nici pe liberali, şi a afirmat că prezenţa lui Rareş Bogdan pe lista PNL, la europarlamentare, are ca scop preluarea partidului de la Ludovic Orban.

Citeşte şi: MUȘAMALIZARE! Trei ani și niciun responsabil după moartea copiilor infectați cu E.coli. La copiii morți la Pitești s-au găsit infecții nosocomiale!