Mergi direct la conținut »
Dragnea, reacţie după ce Dacian Cioloş i-a cerut declaraţia că nu a colaborat cu Securitatea: "Are ceva tupeu băiatul ăsta"
Politică Libertatea > Ştiri > Politică

Dragnea, reacţie după ce Dacian Cioloş i-a cerut declaraţia că nu a colaborat cu Securitatea: „Are ceva tupeu băiatul ăsta”

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, continuă schimbul de replici cu fostul premier Dacian Cioloş, preşedinte al PLUS. Liderul PSD i-a cerut să spună dacă are legătură cu vreun serviciu secret francez sau român sau dacă are vreo legătură cu vreun fost şef de serviciu secret. În replică, Cioloş i-a cerut să îşi publice declaraţia că nu a colaborat cu Securitatea. Dragnea a reacţionat imediat: „Are ceva tupeu băiatul ăsta”.

De Valentina Postelnicu,

Dacian Cioloș anunţa, în weekend, că așteaptă de la Liviu Dragnea și conducerea PSD declarații pe propria răspundere că nu au colaborat cu fosta Securitate și nici cu actualele servicii de informații.

Liviu Dragnea a reacţionat, luni: „Pot să fac orice, dar are ceva tupeu băiatul ăsta. El trebuie să răspundă dacă are vreo legătură cu nişte servicii despre care l-am întrebat eu. (…) Nu am niciun fel de legătură… Este o tactică securistă asta la Cioloş. Dacian, nu ţine! O să tot vorbim lunile astea”, a spus Dragnea, la Palatul Parlamentului, întrebat dacă îşi va prezenta public angajamentele privind colaborarea cu fosta Securitate, aşa cum i-a cerut Dacian Cioloş.

Întrebat, de asemenea, dacă este o problemă că sunt masoni în Pro România, Dragnea a spus: „Nu, e de bine”.

Liderul PSD Liviu Dragnea s-a lansat, duminică, într-un atac la adresa partidelor de Opoziţie, în special Pro România, a lui Victor Ponta şi PLUS, al lui Dacian Cioloş, despre care a spus că are avea legături cu serviciile.

El nu i-a uitat nici pe liberali, şi a afirmat că prezenţa lui Rareş Bogdan pe lista PNL, la europarlamentare, are ca scop preluarea partidului de la Ludovic Orban.

Citeşte şi: MUȘAMALIZARE! Trei ani și niciun responsabil după moartea copiilor infectați cu E.coli. La copiii morți la Pitești s-au găsit infecții nosocomiale!

Close
Închide
  Close