MENIU CAUTĂ
, de Valentina Postelnicu

Dragnea, reacție la acuzațiile lui Ponta: PSD este, practic, România, iar dacă cineva dorește să ia partidul, nu a înțeles nimic din funcțiile deținute

Distribuie

Liviu Dragnea nu a dorit să răspundă, vineri, acuzațiilor aduse de fostul premier Victor Ponta, privind legătura sa cu firma Tel Drum. ”PSD este, practic, România, iar dacă cineva dorește să ia partidul înseamnă că nu a înțeles nimic din funcțiile în care a fost”, a transmis președintele PSD, prezent într-o vizită oficială în Bistriț.

„Vrea cineva să ia partidul? Cine gândește așa înseamnă că nu a înțeles nimic din funcțiile în care a fost, indiferent despre cine e vorba. PSD-ul e un partid mult prea mare, este mai mult decât un partid, este practic România la scară mai mică. Nu îl poate lua nimeni. Sunt mulți care doresc să fie președinte la PSD, și este foarte bine, numai că acum ne ocupăm cu guvernarea și cu lucrurile serioase”, a spus liderul PSD.

Dragnea nu a vrut să comenteze acuzațiile la adresa sa aduse de fostul președinte al PSD, Victor Ponta. „Sunt doar puțin trist și eu, și tot partidul”, a menționat Dragnea.

Jurnaliștii de la Rise Project au publicat, recent o investigație din care reiese că, potrivit unui raport secret al DGPI (Direcția Generală de Protecție Internă, poreclit „Doi și-un sfert”), Liviu Dragna a preluat fraudulos Tel Drum.

Raportul DGPI publicat de Rise Project este intitulat „Notă privind aspecte care afectează climatul socio-economic al județului Teleorman” și „descrie o rețea infracțională compusă din persoane cu putere de decizie în județ prin care Liviu Dragnea, baron local, fraudează fonduri europene și guvernamentale”, scriu cei de la Rise Project.

Citește și: Omenirea bea plastic. Apa potabilă din întreaga lume conține mii de microparticule de plastic. Cum ne afectează sănătatea

Citește mai multe despre Victor Ponta, Dosarul Belina, PSD și tel drum pe Libertatea.

Comentarii