De Delia Chilianu,

Pentru Mihai dresajul este un stil de viață. Nu există zi să nu aibă de-a face cu tot felul de câini. Iar când nu lucrează cu ai altora, lucrează cu ai lui. Are 6 câini acasă din rasele Ciobănesc belgian Malinois, Ciobănesc german și Bull terrier. “Pot să zic că am o obsesie pentru ciobănescul german. Este câinele meu preferat. În general, când decidem să ne luăm câine, trebuie  să alegem o rasă care să ni se potrivească, atât ca fire, cât și ca stil de viață”, ne-a spus Mihai.

Mai nou, printre cursurile de dresaj obișnuit, Mihai are un program care se numește “112  Urgențe” destinat proprietarilor de câini cu probleme grave de comportament, care prezintă agresivitate crescută și care par greu de controlat. ”În general un câine trebuie să înceapă dresajul când are între 3 și 4 luni, pentru că nu i s-a dezvoltat comportamentul și partea ierarhică încă nu contează atât de mult pentru el. Cu cât avansează în vârstă, cu atât un câine încearcă să se impună mai mult”, ne- a spus Mihai.

Dresorul Mihai Nae va face cursuri cu Cesar Millan
Cesar Millan este protagonistul serialului ”Cesar și câinii”

Va pleca în California să lucreze cu Cesar Millan

Lui Mihai îi place să învețe de la cei mai buni și tocmai de aceea a luat legătura cu celebrul dresor american Cesar Millan, protagonistul serialului “Cesar și câinii”, și va face câteva cursuri cu acesta. L-am contactat pe Cesar pe e-mail, i-am trimis câteva filmulețe cu ceea ce fac, mi s-au pus câteva întrebări și asta a fost. Mi s-a spus că eram singura persoană din Europa care s-a înscris la cursul Cesar’s Way. Sperăm să învățăm lucruri noi depre psihologia canină”, ne-a spus Mihai. El va pleca în California, la întâlnirea cu celebrul dresor american, la sfârșitul acestui an.

Află cele mai bune trucuri pentru dresaj canin

Temperatura la care noul coronavirus poate muri în doar câteva minute, în condiții de laborator
GSP.RO

Temperatura la care noul coronavirus poate muri în doar câteva minute, în condiții de laborator

Horoscop 7 aprilie 2020. Fecioarele văd viitorul în tonuri sumbre
HOROSCOP

Horoscop 7 aprilie 2020. Fecioarele văd viitorul în tonuri sumbre