Mergi direct la conținut »
Elev de 7 ani din Mehedinţi, lovit mortal de un autobuz. Băiatul tocmai coborâse din microbuzul școlar
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Elev de 7 ani din Mehedinţi, lovit mortal de un autobuz. Băiatul tocmai coborâse din microbuzul școlar

Elev de 7 ani din Mehedinţi, lovit mortal de un autobuz. Băiatul tocmai coborâse din microbuzul școlar

Un elev în vârstă de şapte ani a murit, miercuri, după ce a fost călcat de un autobuz, pe Drumul Comunal 64, pe raza localităţii Stejaru, comuna Corcova, în județul Mehedinți.

De Dragoș Tănase,

„Băiatul, elev la Şcoala Gimnazială Corcova, a coborât din microbuzul şcolar, prin spatele acestuia, fără să se asigure. Copilul a fost călcat de un autobuz care circula din sens opus şi care nu transporta călători la acel moment. Din păcate, băiatul a decedat chiar la locul tragediei”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Mehedinţi, Nicolae Lohon.

În prezent, poliţiştii continuă cercetările, pentru a stabili împrejurările în care a avut loc accidentul, informează Gazeta de Sud.

Ieri, un copil de 3 ani din Galați a fost lovit de o mașină. Era nesupravegheat și a vrut să traverseze strada prin loc nepermis.

FOTO – gds.ro


Citește și… Recomandările culturale ale săptămânii. Povestirile românești de azi și clipurile de pe YouTube pentru copii


 

Close
Închide
  Close