Mergi direct la conținut »
EXCLUSIV. Sorin Oprescu, de nerecunoscut! Fostul primar al Capitalei, surprins la spital
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > EXCLUSIV. Sorin Oprescu, de nerecunoscut! Fostul primar al Capitalei, surprins la spital

EXCLUSIV. Sorin Oprescu, de nerecunoscut! Fostul primar al Capitalei, surprins la spital

După ce a declarat că vrea să scape de eticheta de corupt, Sorin Oprescu s-a decis să se întoarcă la Spitalul Universitar și să opereze din nou. Problemele cu legea și-au pus amprenta foarte mult asupra sa, fiind surprins recent mai răvășit ca niciodată.

De Maria Apostol,

Revenirea lui Oprescu la spital nu a fost privită cu ochi buni de către colegii săi, care nu mai aveau prea mare încredere în competenţele profesionale ale fostului edil. Aceştia au cerut ca Oprescu să nu își mai desfăşoare activitatea până când nu i se reatestă competenţele profesionale, după cum prevede legea 95/2006.

Totuşi, Sorin Oprescu pare să fi găsit o portiţă. El scapă de reatestare pentru că, în ultimii ani, şi-a păstrat calitatea de profesor universitar şi chiar a fost membru în Senatul UMF.

Oprescu a vrut să-și viziteze fosta soție. Dar s-a răzgândit.

Pe data de 18 ianuarie, Curtea de Apel Bucureşti i-a admis lui Sorin Oprescu o cerere de înlocuire a arestului la domiciliu cu măsura controlului judiciar, în dosarul în care a fost trimis în judecată pentru luare de mită, spălare de bani, abuz în serviciu şi constituire a unui grup infracţional organizat.

Problemele cu legea l-au schimbat foarte mult pe Oprescu. Chiar dacă acum își petrece majoritatea timpului la spital, problemele cu lege par să-l fi afectat foarte mult. L-am surprins după terminarea programului destul de slăbit și răvășit.
sorin oprescu1
Părea foarte îngândurat și nu a vrut să se potrivească în priviri cu nimeni. S-a urcat în mașină, și-a pus o pereche de ochelari de soare și a accelerat spre casa din Aviatorilor, acolo unde locuiește fosta soție, însă s-a răzgândit în ultimul moment.

Close
Închide
  Close