MENIU CAUTĂ

O fabrică de pantofi din Lugoj se închide. Sute de oameni vor fi disponibilizați

Distribuie

Aproape 700 de oameni vor rămâne fără locuri de muncă, după ce fabrica de pantofi Rieker din Lugoj se va închide în această primăvară. Reprezentanții concernului elvețian au înștiințat Inspectoratul Teritorial de Muncă Timiș că fabrica va disponibiliza toți angajații.

Şeful Inspectoratului Teritorial de Muncă Timiş a precizat că fabrica de pantofi Rieker din orașul Lugoj se va închide în următoarea perioadă.

„Am primit zilele acestea o notificare cu privire la o disponibilizare totală a unui număr de 663 de angajaţi. Fabrica ar urma să se închidă în perioada următoare, nu ştim care sunt motivele”, a afirmat șeful Inspectoratului Teritorial de Muncă Timiş, Pavel Kasai, conform Mediafax.

Potrivit Opinia Timișoareireprezentanții Rieker nu au dorit să comenteze informația referitoare la disponibilizări, precizând că vor trimite un comunicat de presă în zilele următoare.

Concernul elvețian Rieker a deschis în 1998 fabrica de pantofi din Lugoj, unde cei aproape 700 de angajați produc încălțăminte pentru piața vest-europeană. Compania a investit, în țara noastră, perioada 1998-2002, 25 de milioane de euro în hale și utilaje.

sursă foto: Opinia Timișoarei


Citește și

Declarație halucinantă a purtătorului de cuvânt al Spitalului Județean Ilfov: ”Patronul Spitalului, Consiliul Județean”! Libertatea dă cuvântul adevăratului patron, pacientele cusute de medicul cu diplomă falsă! AUDIO: „Sunt șocată!”

Ministerul Sănătății confirmă investigația Libertatea despre falsul medic ginecolog: ”Diploma de licență și actul de rezidențiat sunt false!”

Rețeaua doctorilor falși se extinde și în spitale publice! O femeie de 30 de ani și-a inventat o diplomă de medic și lucrează de 10 ani la Secția de Ginecologie a Spitalului de Urgență Ilfov!

„Nu figurează în baza noastră de date”, spune Colegiul Medicilor despre Raluca Daniela Bîrsan, femeia care a lucrat 10 ani la Secția de Ginecologie a Spitalului de Urgență Ilfov cu o diplomă falsă


 

Comentarii