De Octavian Cojocaru,

După ce le-au aflat povestea, cei de la o altă companie aeriană au decis să-i ajute cu bilete noi și cunoscutul „Caesars Hotel” le-a oferit cazarea, a notat The Sun.

Surpriza cea mai mare urma să fie la nunta propriu-zisă. Mirilor le-a cântat la nuntă celebrul Rod Stewart, care se afla în Las Vegas pentru un concert.

Au primit și bilete la concertul lui!

Mirii și alte 16 rude sau prieteni au călătorit și au stat gratuit la Las Vegas. în plus, nici pentru prestația lui Rd Stewart n-au plătit nimic.

Starul în vârstă de 74 de ani le-a dat mirilor și două bilete la concertul lui.

„Rod Stewart a apărut la nunta noastră și a cântat pentru soția mea! Nu-mi vine să cred ce s-a întâmplat săptămâna trecută, iar asta le-a întrecut pe toate!”, a spus Andrew Aitchinson, din Liverpool.

Falimentul celor de la Thomas Cook a lăsat pe drumuri, prin 17 țări diferite, peste 150.000 de britanici, care plătiseră pentru vacanțele lor sau excursiile în alte scopuri și s-au trezit în alte colțuri de lume fără posibilitatea de a se întoarce acasă așa cum își planificaseră.

SURSA FOTO: Captură video


Citeşte şi:

Două mii de români, afectați de falimentul Thomas Cook. Ministrul Turismului: „Nu este necesară intervenția statului pentru repatriere”

O britanică a murit pe un aeroport din Spania. Se afla printre turiștii afectați de falimentul agenției de turism Thomas Cook

Un britanic pe care-l cheamă Thomas Cook și-a văzut nunta ruinată de falimentul companiei turistice cu același nume

Anamaria Prodan, atac devastator la Gică Hagi: „Probabil oamenii nu au curajul să-i spună în față”
GSP.RO

Anamaria Prodan, atac devastator la Gică Hagi: „Probabil oamenii nu au curajul să-i spună în față”

Horoscop 22 noiembrie 2019. Peștii sunt asaltați de solicitări
HOROSCOP

Horoscop 22 noiembrie 2019. Peștii sunt asaltați de solicitări