De Andreea Radu,

Britanicii stau până târziu sau se trezesc devreme la începutul fiecărei săptămâni pentru a urmări cel mai recent episod din „Game of Thrones” și pentru a evita spoilerele, potrivit mirror.co.uk.

Fie că este vorba de un membru al familiei sau de un prieten care lasă un indiciu vital din episodul pe care tu încă nu l-ai văzut, uneori este aproape imposibil să eviți spoilerele.

Compania de asigurări Endsleigh Insurance Services a anunțat că va oferi o poliță de asigurare „pentru spoilere” pentru fanii „Game of Thrones” din Marea Britanie.

Pentru a intra în posesia banilor oferiți de compania de asigurări, solicitanții trebuie să explice într-o sută de cuvinte cum au aflat detaliile din episod. De asemenea, ei trebuie să ofere dovezi în acest sens. Nu va fi disponibil decât un număr limitat de plăți în valoare de 100 de lire sterline.

„Având în vedere că show-ul apare în SUA înainte de UK, spoilerele au fost întotdeauna o problemă – așa că am vrut să încercăm să rezolvăm o problemă și am creat prima astfel de asigurare care va oferi o compensație oricărei persoane a cărei zi este ruinată de un spoiler „, transmite Endsleigh Insurance Services.

Foto: EPA


VIDEO/ Protest „cu cântec” al actorilor clujeni pe scena Premiilor UNITER: „Nu mai sunt destui bani la cultură”


 

Ilie Dumitrescu a recunoscut aventura cu soția unui polițist: "Omul m-a sunat și mi-a spus..."
GSP.RO

Ilie Dumitrescu a recunoscut aventura cu soția unui polițist: "Omul m-a sunat și mi-a spus..."

Horoscop 14 noiembrie 2019. Săgetătorii au nevoie de răbdare
HOROSCOP

Horoscop 14 noiembrie 2019. Săgetătorii au nevoie de răbdare