De Mihai Niculescu,

Florin Secureanu a consultat un bărbat la Spitalul din Jibou, unde lucrează în prezent, i-a pus o perfuzie și i-a dat un pansament gastric, trimițându-l acasă.

Starea pacientului s-a agravat însă și acesta a ajuns la spitalul din Zalău, unde medicii au constatat că avea stomacul perforat și ar fi murit în 48 de ore dacă nu era operat de urgență, susține soția bărbatului, potrivit ziaruldesalaj.ro.

Acum pacientul se simte mult mai bine iar femeia este hotărâtă să facă plângere împotriva medicului Secureanu.

Femeia a scris pe Facebook întâmplarea, care a avut loc pe 14 noiembrie. Ea a povestit că soțul ei, Vasile Ionuț Mihuț, s-a simțit rău, așa că a sunat la ambulanță, iar echipajul de urgență l-a dus la Spitalul Orășenesc Jibou, unde pacientul a ajuns pe mâinile doctorului Secureanu.

Femeia mărturisește că soțul ei avea dureri puternice la stomac și transpira puternic. Soția pacientului spune că doctorul Secureanu nu s-a ocupat așa cum ar fi trebuit, acesta administrându-i pacientului doar un calmant prin perfuzie, iar apoi l-a trimis acasă cu o „hârtiuță” pe care scria că trebuie să ia pansament gastric.

Medicii care stau 24 de ore din 24 în spitale sunt puși să-și plătească mâncarea
Recomandări

Medicii care stau 24 de ore din 24 în spitale sunt puși să-și plătească mâncarea

 

Pacientul a fost dus acasă de soția acestuia, însă el se simțea tot mai rău, astfel că au decis să meargă la Spitalul din Zalău, cu mașina personală.

Un alt medic de la Zalău a constatat că pacientul are o perforație gastrică iar dacă nu se intervenea, în maxim 48 de ore, boala îi putea fi fatală pacientului.

Femeia susține că va depune o plângere împotriva doctorului Secureanu, pentru a se face dreptate.

„A lăsat acasă pacientul cu stomacul perforat fără să-l trimită de urgență la Zalău cu o ambulanță. În UPU Zalău a fost preluat imediat și operat pe loc. Acum este mult mai bine”, a spus soția pacientului.

Afacerile lui Florin Adrian Secureanu

Judecat pentru delapidare și luare de mită, cu un prejudiciu de 9 milioane de lei (2 milioane de euro), medicul Florin Secureanu, inculpat în dosarul Malaxa, a ajuns la Spitalul Orășenesc Jibou, unde a câștigat un concurs. Este încadrat aici de la 1 iulie 2019.

ANALIZĂ | De unde ar putea Guvernul să taie din cheltuieli. Pe listă, printre altele, anularea creșterii pensiilor sau a dublării alocațiilor
Recomandări

ANALIZĂ | De unde ar putea Guvernul să taie din cheltuieli. Pe listă, printre altele, anularea creșterii pensiilor sau a dublării alocațiilor

 

Afacerile de la Spitalul Malaxa au fost dezvăluite în mai multe investigații publicate de echipa de investigații a Gazetei Sporturilor. Când faptele au devenit publice, acestea au fost confirmate oficial de către Direcția Națională Anticorupție.

Potrivit unui comunicat DNA din 9 decembrie 2016, Florin Secureanu a fost trimis în judecată pentru luare de mită și delapidare, ambele în formă continuată. Acesta a fost prezentat atunci Tribunalului București cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

În comunicatul din 15 mai 2017, DNA a precizat că Secureanu a fost trimis în judecată pentru delapidare, 5 fapte din care una cu consecințe deosebit de grave și luare de mită.

Procurorii DNA susțin că după numirea în funcția de manager la Spitalul Malaxa, respectiv din anul 2009 și până la data demiterii acestuia din funcție (29 noiembrie 2016), inculpatul Secureanu Florin-Adrian a conceput și pus în aplicare mai multe mecanisme prin care și-a însușit sume semnificative de bani din patrimoniul spitalului, în cuantum total de 9.144.053,4 lei.

Foto: Hepta, ziaruldesalaj.ro

Citeşte şi:

Ministerul Sănătății: 300.000 de persoane sunt afectate de demență și doar 3.000 de cazuri pe an sunt diagnosticate. Boala pe care o confundăm cu bătrânețea

O echipă Netflix a fost agresată de tăietorii de lemne din România în timp ce filmau un documentar despre mafia lemnului

Discurs al lui Florentin Pandele în apărarea catedralei de 105 milioane de lei din Voluntari: ”Credință și națiune, părinți români, nu soroșist din ăștia!”

Temperatura la care noul coronavirus poate muri în doar câteva minute, în condiții de laborator
GSP.RO

Temperatura la care noul coronavirus poate muri în doar câteva minute, în condiții de laborator

Horoscop 7 aprilie 2020. Fecioarele văd viitorul în tonuri sumbre
HOROSCOP

Horoscop 7 aprilie 2020. Fecioarele văd viitorul în tonuri sumbre