11 Ian. 2018 16:53 , de Elvira Gheorghiță

Fostul ministru al Justiției Florin Iordache a fost operat la Spitalul Floreasca. Care este starea deputatului și cât mai rămâne internat

Distribuie

Fostul ministru al Justiției Florin Iordache a fost operat, joi după-amiază, pentru colecistită acută, intervenția a durat 40 de minute și a fost realizată laparoscopic, a declarat, pentru Libertatea, șeful Clinicii de chirurgie de la Spitalul de Urgență Floreasca, profesor dr. Mircea Beuran.

Medicul a spus că starea postoperatorie a lui Florin Iordache este bună, urmând ca externarea să fie decisă, în funcție de evoluție, în 24-48 de ore.

Mircea Beuran a precizat că Florin Iordache a fost operat pentru că avea pietre în colecist, care au dus la inflamare, fiind astfel necesartă intervenția chirurgicală.

Deputatul PSD Florin Iordache a fost internat joi, la Spitalul Floreasca, imediat a fost supus unor analize medicale, iar în urma investigațiilor, medicul Mircea Beuran a decis să îl opereze de urgență.

Florin Iordache este politicianul controversat care a ținut agenda publică, în 2017. În calitate de ministru al Justiției, a scos sute de mii de oameni în stradă, odată cu inițierea OUG 13 și a legii grațierii, în ianuarie. A demisionat din Guvern după criticile venite din stradă dar și din partea organismelor internaționale. S-a întors în Parlament, ca membru în Comisia juridică și a fost recompensat cu șefia Comisiei speciale pentru legile justiției. A finalizat cele trei proiecte, deși erau proteste atât în Parlamernt cât și în stradă, în ultima săptămână de lucru în Legislativ.


 

Citește și:

Tudose anunță restructurarea: Vreau un guvern mai suplu. Dacă nu am dreptate, plec acasă!

Loading...
Comentarii