Mergi direct la conținut »
Gabriela Scraba, angajata Radio România terorizată de DIICOT, vorbește azi la evenimentul Frontline
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Gabriela Scraba, angajata Radio România terorizată de DIICOT, vorbește azi la evenimentul Frontline

Gabriela Scraba, angajata Radio România terorizată de DIICOT, vorbește azi la evenimentul Frontline

Frontline Club organizează o dezbatere despre distrugerea TVR și Radio România. Gabriela Scraba a fost invitată să povestească despre cum a fost ridicată de DIICOT pentru o infracțiune inexistentă: a oferit presei informații de interes public.

De Laura Ștefănuț,

Libertatea a scris pe larg despre presiunile față de femeia care l-a deconspirat pe șeful ei de la Radio România. Publicul a aflat astfel cum Ovidiu Miculescu a cheltuit din bani publici peste 100.000 de euro pe deplasări în străinătate. Terorizată de conducerea radioului și de DIICOT, femeia a fost achitată de instanțele de judecată.

Analiza ultimilor 3 ani ai TVR și Radio România

Evenimentul Frontline analizează declinul celor două instituții care ar trebui să servească interesul public, printr-o privire asupra ultimilor 3 ani.

Cele două instituții nu mai sunt finanțate din taxă ci direct de la buget, șefii lor s-au schimbat, în eter au apărut unele voci noi.

Cu toate acestea, observă organizatorii Frontline Club, scandalurile au continuat să se țină lanț: de la derapaje editoriale la acuzații de politizare și de risipă a banului public, în vreme ce audiențele sunt fie nesemnificative (SRTV), fie în scădere constantă (SRR).

Evenimentul are loc în 17 aprilie, de la ora 19, la Centrul Ceh.

Vor mai participa jurnalistul Petrișor Obae (moderator),  directorul CJI, Ioana Avădani, Dorina Rusu de la CNA, jurnalistele Ramona Avramescu și Mira Gomboș.

 

CITEȘTE ȘI: 

Cum le-au dat judecătorii cu dosarul în cap procurorilor DIICOT și șefului PSD al Radio România după ce aceștia folosiseră „handicapul mental sever” al fetei unui redactor muzical pentru ca angajata să recunoască o pedeapsă nemeritată!

Leafa președintelui a fost înghețată de Guvern. Reacția lui Iohannis
Recomandări

Leafa președintelui a fost înghețată de Guvern. Reacția lui Iohannis

VIDEO | Adriana Nedelea LA FIX: Incredibilul caz al judecătoarei care a învățat DIICOT-ul ce înseamnă informație de interes public!

DIICOT CEAUȘIST – Fostul șef PSD al Radio România a cerut să afle cine dă informații pentru tolo.ro, procurorii au executat! Percheziții la 6 dimineața în casa unui redactor muzical, în fața fetei ei suferindă de autism! I-au confiscat laptopul, au luat-o la DIICOT și au făcut-o să recunoască o infracțiune inexistentă

Sindicaliștii din Radio acuză: „Georgică Severin a trimis la mitingul PSD de la Craiova un redactor Radio România drept prezentator”

Close
Închide
  Close