Mergi direct la conținut »
VIDEO | Adriana Nedelea LA FIX: Incredibilul caz al judecătoarei care a învățat DIICOT-ul ce înseamnă informație de interes public!
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > VIDEO | Adriana Nedelea LA FIX: Incredibilul caz al judecătoarei care a învățat DIICOT-ul ce înseamnă informație de interes public!

VIDEO | Adriana Nedelea LA FIX: Incredibilul caz al judecătoarei care a învățat DIICOT-ul ce înseamnă informație de interes public!

O jurnalista de la Radioul public, Gabriela Scraba, redactorul-șef al redacției muzicale de la Radio România, a fost vânată de fostul sef Radio România Ovidiu Miculescu și făcută infractoare de procurori pentru că a trimis informații publice către public, mai exact catre tolo.ro.

DIICOT decide ca informatia publica este infractiune.

Fostul sef Radio România vrea sa o pedepseasca pe cea care a vorbit cu presa si a dat informatii.

Procurorii o sperie și ea recunoaște că a comis o infracțiune: ”Divulgarea de informații secrete de serviciu sau nepublice”, articolul 304, Cod penal.

Pedeapsa? 1 an și 3 luni de închisoare cu amânarea executării.

Foarte important de mentionat este ca magistrații contează pe faptul că ea are o fată cu handicap mental grav acasa și nu-și permite să fie dată afară de la Radio. Scrie negru pe alb in nota de recunoastere.

“Eram convinsă că Ovidiu Miculescu îmi poate face rău, așa că am acceptat să mă declar vinovată, deși nu eram”, spune Gabriela Scraba.

Dar judecătoarea Lucreția Postelnicu de la Tribunalul București respinge acordul de recunoaștere a vinovăției, pentru că, în nici un caz, o notă internă prin care șeful Radioului public, Ovidiu Miculescu, secretizează informații publice NU poate fi mai puternică decât legea informațiilor publice.

Cum a reușit un medic din Botoșani să se vindece de cancer cu prognoză nefavorabilă. „Nimeni nu îți dă nici o garanție”
Recomandări

Cum a reușit un medic din Botoșani să se vindece de cancer cu prognoză nefavorabilă. „Nimeni nu îți dă nici o garanție”

Dupa apelul DIICOT facut de insusi seful Daniel Horodniceanu, la Curtea de Apel București vine sentinta definitiva. Judecatorele Gohoreanu si Voica resping apelul DIICOT: un ordin intern al șefului Radioului NU bate Constituția! Motivarea lor e o lecție pentru toți magistrații.

O ancheta documentata de echipa de investigatii Libertatea. Gasiti toate detaliile pe libertatea.ro.

Se va decide soarta ministrului Justitiei, Tudorel Toader, în Comitetul Executiv al PSD

Peste mai putin de o ora si jumatate începe o sedinta importanta la PSD, Comitetul Executiv al PSD. Se va decide soarta ministrului Justitiei, Tudorel Toader, care este vizat si de o motiune simpla, al carei vot a fost amanat de 3 ori pana acum. Senatul a fost convocat de urgenta pentru a vota motiunea.
Deputatul PSD Cătălin Rădulescu, despre Tudorel Toader, in direct ieri din studioul Libertatea:Tudorel ne-a pacalit, a mintit, s-a fofilat in legatura cu ordonantele de modificare a legilor justitiei. Iata declaratia!

Pilele dezvoltatorilor imobiliari. Ce i-a propus un director Apa Nova unui bucureștean pentru a renunța la plângeri!
Recomandări

Pilele dezvoltatorilor imobiliari. Ce i-a propus un director Apa Nova unui bucureștean pentru a renunța la plângeri!

Urmarim subiectul. Revenim cu date noi pe libertatea.ro!

16 vasluieni, tun de 1,7 milioane de euro dat statului francez

Tun de 1,7 milioane de euro dat de 16 vasluieni statului francez, prin încasarea frauduloasă, în baza unor documente false, de alocații sociale pentru cresterea copiilor și de ajutoare pentru femeile însărcinate. La solicitarea autorităților franceze, au avut loc descinderi în Romania, în mai multe locații din județul Vaslui. Au fost găsite 4 din cele 13 persoane căutate. Alte 3 au fost arestate în Franța și Anglia. Membrii grupului infracțional întocmeau dosare pe numele unor persoane fictive sau ale unor femei care nu aveau copii, iar apoi solicitau ajutoare sociale, respectiv alocații, statului francez.


Citește și:

DIICOT CEAUȘIST – Fostul șef PSD al Radio România a cerut să afle cine dă informații pentru tolo.ro, procurorii au executat! Percheziții la 6 dimineața în casa unui redactor muzical, în fața fetei ei suferindă de autism! I-au confiscat laptopul, au luat-o la DIICOT și au făcut-o să recunoască o infracțiune inexistentă

Cum le-au dat judecătorii cu dosarul în cap procurorilor DIICOT și șefului PSD al Radio România după ce aceștia smulseseră recunoașterea unei pedepse de 1 an și 3 luni de închisoare cu amânare de la redactorul-șef al redacției muzicale!

Close
Închide
  Close