MENIU CAUTĂ
13 Mar. 2018 21:30

VIDEO/ Gospodării din trei localități din județul Covasna au fost inundate. Pompierii intervin pentru evacuarea apei/ FOTO

Distribuie

Mai multe gospodării din localităţile Floroaia, Băcel şi Brădet, din județul Covasna, au fost inundate din cauza ploilor torențiale și a topirii zăpezii. La această oră, pompierii intervin pentru evacuarea apei din curțile și casele inundate.

Inspectoratul General pentru Situații de Urgență informează că, în urma precipitaţiilor abundente înregistrate în judeţul Covasna, subunităţile de intervenţie ale ISU Covasna acţionează pentru evacuarea apei din gospodăriile populaţiei din localităţile Floroaia, Băcel şi Brădet.

Pompierii militari din cadrul Detaşamentului de pompieri Sfântu Gheorghe, împreună cu echipe ale Sistemului de Gospodărire a Apelor, intervin cu trei motopompe pentru evacuarea apei din zona afectată a localităţii Băcel.

De asemenea, Pichetul de pompieri Întorsura Buzăului intervine în localităţile Floroaia şi Brădet pentru evacuarea apei din mai multe gospodării.

Situaţia din teren este permanent monitorizată de echipaje de pompieri, de personal din cadrul Comitetelor Locale pentru Situaţii de Urgenţă şi de echipaje ale Serviciului de Gospodărire a Apelor Covasna, iar dacă situatia o va impune vor suplimenta forţele şi mijloacele de intervenţie.

Hidrologii au emis, marți, mai multe avertizări cod roșu de inundații pentru județele  Harghita și Brașov și cod portocaliu pentru bazine hidrografice din cele două județe și pentru județele Covasna, Sibiu, Mureș și Buzău.

Sursa FOTO&VIDEO – ISU Covasna

Citește și: Inundații în Teleorman și Argeș. Zeci de gospodării și un drum județean, invadate de apă / FOTO&VIDEO

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Cum se circulă în Norvegia
Loading...
Comentarii