Mergi direct la conținut »
Grindina a lovit puternic în Tulcea, județ vizat de codul portocaliu de vreme rea. Peisaj de iarnă veritabilă, la sfârșit de mai / FOTO&VIDEO Galerie foto
3imagini
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Grindina a lovit puternic în Tulcea, județ vizat de codul portocaliu de vreme rea. Peisaj de iarnă veritabilă, la sfârșit de mai / FOTO&VIDEO

Grindina a lovit puternic în Tulcea, județ vizat de codul portocaliu de vreme rea. Peisaj de iarnă veritabilă, la sfârșit de mai / FOTO&VIDEO

O ploaie torențială, însoțită de grindină, a lovit județul Tulcea. În doar câteva minute, pe străzi s-a așternut un strat gros de gheață, demn de un peisaj veritabil de iarnă.

Din primele informații, comuna Niculițel a fost afectată în urma furtunii. Localnicii au filmat imagini din timpul vijeliei.

Ploile au inundat curțile oamenilor, iar grindina a făcut ravagii.

„Salvatorii Secției de pompieri Măcin intervin în localitatea Măcin pentru evacuarea apei din 4 curți. Se intervine cu 1 autospecială de primă intervenție și comandă, 1 autocamion de intervenție, 3 motopompe și 4 subofițeri”, au precizat reprezentanții ISU Tulcea, conform Replica.

Până la ora 17, județul Tulcea s-a aflat sub avertizare cod portocaliu, fiind anunțate ploi puternice, frecvente descărcări electrice, grindină de dimensiuni mici și intensificări ale vântului ce pot lua aspect de vijelie.

Ploaia torențială a făcut ravagii și în București. Mai multe străzi, subsoluri și stația de metrou Aviatorilor au fost inundate.

Nu mai puțin de 18 județe au fost vizate de o avertizare meteo de grindină, vijelii și furtuni.

De asemenea, ANM a emis un cod portocaliu de ploi torențiale valabil în București, până la ora 19:30.

sursă foto: Replica


Citește și:

Alegeri europarlamentare 2019 în România | Tot ce trebuie să știi despre cum se poate vota pe 26 mai


Publicitate: ”Într-o singură secundă, poți pierde totul. Dezastrele naturale nu sunt planificate. Vin când te aștepți mai puțin. Dacă ești nepregătit, îți vor da lumea peste cap. Asigură-te că natura imprevizibilă nu îți răpește totul. Intră pe paidromania.ro/4martie și fă-ți asigurarea obligatorie pentru locuință. Asigurat,ești mai puțin vulnerabil!”

Close
Închide
  Close