Mergi direct la conținut »
Hoții au furat mașina în care se aflau toate actele medicale ale unei femei bolnave de cancer. Victima vrea măcar analizele înapoi
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Hoții au furat mașina în care se aflau toate actele medicale ale unei femei bolnave de cancer. Victima vrea măcar analizele înapoi

Hoții au furat mașina în care se aflau toate actele medicale ale unei femei bolnave de cancer. Victima vrea măcar analizele înapoi

O femeie din Arad, mamă a doi copii, se luptă de patru ani cu un cancer agresiv. Ea trebuia să ajungă, pe 15 aprilie, la Cluj, pentru investigații noi și ședințe de chimioterapie, dar, pe 13 aprilie, mașina i-a fost furată.

În mașină erau și toate actele medicale în original. Totul s-a întâmplat în cartierul Aurel Vlaicu din Arad. Soțul ei a venit să o ia și a coborât din autoturism pentru a o ajuta să care niște plase la mașină, a notat aradon.ro.

Totul a durat 20 de secunde

A lăsat cheile în mașină și a plecat la doar câțiva metri distanță. A luat plasele din mâna soției, însă, când s-a întors spre mașină, aceasta nu mai era. Totul a durat mai puțin de 20 de secunde.

Actele medicale erau ținute în torpedoul mașinii deoarece, săptămânal, arădeanca mergea la Cluj pentru ședințele de chimio-terapie. Mașina era cu rezervorul plin, pregătită pentru ca arădeanca să plece luni, 15 aprilie, direct spre spitalul de Oncologie din Cluj Napoca. 

Femeia a ajuns la Cluj cu ajutorul unor vecini care i-au împrumutat o mașină. Victima a reclamat furtul, însă momentan nu se știe nimic de autoturism. 


După moartea de meningită a elevei de 18 ani de la „Lazăr”, toată clasa ei a fost trecută preventiv pe antibiotice

Close
Închide
  Close