Mergi direct la conținut »
Imaginea durerii! Marius, fostul iubit al lui Răzvan Ciobanu, abia se ține pe picioare la înmormântare | VIDEO
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Imaginea durerii! Marius, fostul iubit al lui Răzvan Ciobanu, abia se ține pe picioare la înmormântare | VIDEO

Imaginea durerii! Marius, fostul iubit al lui Răzvan Ciobanu, abia se ține pe picioare la înmormântare | VIDEO

Marius, fostul iubit al creatorului de modă Răzvan Ciobanu, a venit la biserica unde are loc slujba de înmormântare. Îmbrăcat în negru din cap până-n picioare, acesta nu și-a putut ascunde durerea.

De Dana Aramă, Păsat Ana Maria,

Marius, fostul partener de viață al regretatului designer, este sfâșiat de durere în ziua în care Răzvan Ciobanu este condus pe ultimul drum.

La biserica unde are loc slujba de înmormântare, Marius s-a clătinat și abia s-a putut ține pe picioare din cauza suferinței. Ca și cu o seară înainte, când a fost la priveghi, acestuia i s-a făcut rău  și a vomitat la finalul slujbei. Cei prezenți au vrut să cheme salvarea, dar au renunțat, fostul iubit al lui Rțzvan Ciobanu părăsind biserica sprijinit fiind de o prietenă.

Designerul Răzvan Ciobanu a murit duminică noaptea într-un accident rutier produs în localitatea Săcele din județul Constanța. Mașina în care a murit designerul Răzvan Ciobanu nu se afla în proprietatea creatorului de modă. Surse din rândul anchetatorilor au precizat pentru Libertatea că autoturismul aparține unei femei care, cel mai probabil, i-o împrumutase. Trupul neînsuflețit al lui Răzvan Ciobanu a fost depus marți la capela cimitirului Progresul din BucureștiÎnmormântarea are loc joi.


Citește și:

Libertatea a reconstituit traseul morții. Cum a ajuns Răzvan Ciobanu dintr-un club din Mamaia pe câmpul localității Săcele

Close
Închide
  Close