De Mihai Niculescu,

Calul a ajuns în noroi până la gât, fără să mai poată să se miște, în urmă cu câteva zile într-o comună din Dolj, Coțofenii din Față. Dacă pentru animale pericolul este mare, pentru oameni e de-a dreptul uriaș, dar din fericire, nimeni nu a murit până acum înecat în mlaștină.

Publicată de Petruta Balla pe Duminică, 1 decembrie 2019

Potrivit Digi24, căruțașul a intrat pe o stradă unde se fac lucrări pentru canalizare, iar calul său a căzut într-o groapă plină cu nămol și a rămas blocat.

Animalul a fost salvat după câteva ore de chin, de 15 persoane, ajutate de un utilaj agricol.

Localnicii spun că situația este critică la nivelul întregii comune și că au ajuns, din cauza acestor lucrări, să înoate prin mocirlă.

Primarul însă susține că totul este sub control, că toate șanțurile săpate ar fi semnalizate, iar căruțașul în cauză s-ar fi aflat sub influența băuturilor alcoolice și ar fi pătruns pe o stradă care ar fi fost închisă.

Sursa foto/video: Facebook/Petruta Balla

Citeşte şi:

Moment istoric în SUA. Trump ar putea fi pus sub acuzare înainte de Crăciun

Scandalul PISA a prins Guvernul Orban când tocmai anunțase de o lună desființarea Institutului de Științe ale Educației, care se ocupă de organizarea PISA în România!

Două filme românești selecționate la festivalul Sundance: „Acasă” și „Colectiv”. Au aplicat 15.100 de filme, record anunțat de organizatori, și au fost acceptate 118

Simona Halep, despre retragerea din tenis: "Sincer, chiar am vorbit cu fratele meu despre asta"
GSP.RO

Simona Halep, despre retragerea din tenis: "Sincer, chiar am vorbit cu fratele meu despre asta"

Horoscop 25 ianuarie 2020. Vărsătorii au parte de o zi specială
HOROSCOP

Horoscop 25 ianuarie 2020. Vărsătorii au parte de o zi specială